ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Μια βροχερή καλημέρα σε όλους!



Καλήμερα από την βροχερή Τήνο σας στέλνω ...τσουρεκακι για πρωινό και μια κούπα ζεστό καφέ  λόγω καιρού με έχουν πιάσει το ψυχωτικά μου και δεν είμαι και στα πολύ καλά μου .ένας μικρός ζόρικος και αλήτικος Μάιος  λοιπόν κι ο φετινός  με άρωμα από βρεγμένη γη ανακατεμένη με  θαλασσινό αέρα

 Αγριεμένη η φύση  «ζωγραφίζει» στον ουρανό!

Θυμάμαι με πόση χαρά ξεκίνησε αυτός ο μήνας και τώρα που πριν λίγες μέρες τελειώνει  τον αισθάνομαι βαρύ κι ασήκωτο που λένε.
Τσικνιάς" (726μ)το ψηλότερο βουνό.. είναι ο καταβάτης βοριάς της Τήνου;
Αυτός που και το καλοκαίρι σαν μελτέμι σαρώνει τα πάντα και φτιάχνει εκείνο το μόνιμο σύννεφο πάνω από το Λιμάνι και στο Πόρτο σαρώνει τα πάντα στο διάβα του....και δημιουργεί αγριευτικη εικόνα.
   Ελπίζω ο επόμενος που σηματοδοτεί και τον ερχομό του καλοκαιριού να είναι καλύτερος για όλους μας απ’ όλες τις απόψεις.
   Όταν ξεκίνησα να γράφω δεν έβρεχε, τώρα κοιτάζω έξω και βλέπω βροχή, πολύ βροχή.με αέρα ακούγονται οι δυο θαλασσες να βουίζουν μανιασμένος ενώνονται με τη βουή από τα δέντρα που τα λυγίζει ο καταβετης στο διάβα του . 
Περίεργο αλλά το τοπίο που αντικρίζω αυτή τη στιγμή μόνο ως γλυκό δεν θα μπορούσα να το περιγράψω.

Ο χρόνος δεν περνά. έχει κολλήσει Κι όταν ο χρόνος δεν περνά για έναν φυλακισμένο,όπως αισθάνομαι εγώ εδώ στη φύση  τότε είναι μαρτύριο.
 Πόσο μάλλον για μια άγρια ζωή της φύσης.τα ζώα  που είναι αναγκασμένα να ζουν στο ύπαιθρο χειμώνα καλοκαίρι Πέρα-δώθε... Πέρα-δώθε... Πέρα-δώθε... Φαΐ και ύπνος... Ύπνος και φαϊ... Αυτή είναι η υπέροχη ζωή αυτών των  πλασμάτων της Φύσης.
Μπαίνει Ιούνιος αλωστε .. πόσο ακόμη πια έρχεται καλοκαίρι....

Να περάσετε super ότι και να κάνετε φίλοι μου!

Άβαταρ μέλους

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured