ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ANEMOS COCTAIL .“happy hour” .




Συνήθως μεταξύ 18.00 και 21.00,

 το “happy hour” είναι το χρονικό διάστημα της ημέρας που κάνει ευτυχισμένους τους λάτρεις των κοκτέιλ, καθώς μπορούν να τα απολαύσουν στην τιμή ενός απλού ποτού και έτσι να μην σκεφτούν δεύτερη φορά να παραγγείλουν ένα ακόμα. Η μαρκετίστικη αυτή ιδέα ξεκίνησε φυσικά από τον Βορρά και, αν και αργοπορημένα, άρχισε να λειτουργεί τα τελευταία χρόνια και σε ορισμένα bars της Ελλάδας. οπωσ και στον ΑΝΕΜΟΣ...
Πώς είναι δυνατόν να μην είναι «χαρούμενες ώρες» εκείνες που μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου κοκτέιλ στο στέκι που συχνάζεις σε ... Αρκετά bars, επειδή σε "νιώθουν", Λογο κρισης έχουν διαμορφώσει ειδικές προσφορές…

Η ώρα του happy hour (17.00-19.00), δηλαδή λίγο πριν το δείπνο, καθιερώθηκε την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Πριν πάνε στα εστιατόρια, όπου δεν μπορούσαν να πιουν δηλαδή.
Η παράδοση συνεχίστηκε και πολλά bar ακολούθησαν τη μόδα “cocktail πριν το φαγητό” που είχε πολλή απήχηση στα 60s.
Τη δεκαετία του ‘80 η εκστρατεία κατά της “μεθυσμένης οδήγησης” έφερε τα finger food ως συνοδεία στα ποτά του happy hour.
Τα happy hours συνεχίστηκαν ως διαφημιστική στρατηγική των μαγαζιών για να προσελκύουν πελάτες, προσφέροντας φθηνότερα ποτά τις ώρες που δεν υπάρχει υψηλή κίνηση.
Πολλές χώρες έχουν απαγορεύσει ή θέλησαν να απαγορεύσουν τα happy hours για να προστατεύσουν το κοινό από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Το πρώτο happy hour στην Ελλάδα δεν είναι δυνατόν να καταγραφεί, αφού πολλά τουριστικά μαγαζιά κρεμούν τις happy-χρωματιστές ταμπέλες για να προσελκύσουν πελάτες από αμνημονεύτων ετών. Το πιο γνωστό happy hour στην Αθήνα ήταν το κυριακάτικο trend-maker του Alekos Island στου Ψυρρή.

Τα κοκτέιλ αποτελούν το δυνατό χαρτί και σε άλλα µαγαζιά...
έκτος απο τον Anemos με το .....Sex on the Beach   Anemos Beach-bar

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured