ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Δείτε τις πιο ερωτικές περιοχές στην Ελλάδα!


Λένε πως η Θεσσαλονίκη είναι η πιο ερωτική πόλη!..Λάθος
Πρώτη έρχεται η Αθήνα και δεύτερη η Θεσσαλονίκη Όπως αναμενόταν στις συνηθισμένες σεξουαλικές αναζητήσεις και sex toys, πρώτος έρχεται ο νομός Αττικής και δεύτερος ο νομός Θεσσαλονίκης. 
Ωστόσο εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πιο «επιλεκτικές» αναζητήσεις, όπως στα πρωκτικά παιχνίδια, και τα παιχνίδια υποταγής όπου άλλες περιοχές αναδεικνύονται σε πρωταθλήτριες.
Οι χρήστες από την Πάτρα έχουν πέσει με τα μούτρα στο πορνό όπως δείχνει η Google κι έτσι μπορεί να ανακηρυχθεί σε Porn Queen of Greece.
Από κοντά είναι και το Ηράκλειο που αναζητά με μανία πορνό στο διαδίκτυο γράφοντας τις ανάλογες λέξεις που κατέγραψε η Google.

Όλα αυτά δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου ούτε φλασια έφαγα ούτε επιφοίτηση του Αγίου πνεύμα τος μου ήρθε έψαξα στο γουγλη και όποιος ψάχνει βρίσκει..
Η έρευνα βασίστηκε τόσο σε στοιχεία που παρέχει η Google αλλά και του site erotic.gr που σχετίζονται με αναζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου. που έγιναν από χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα..και με τα στοιχεία που υπάρχουν μπορεί να γίνει μια χαρτογράφηση των σεξουαλικών προτιμήσεων ανά περιοχή.
Πρώτοι στα sex toys οι Αθηναίοι

Λέξη αναζήτησης: strapon
Το Strapon είναι ένα ομοίωμα πέους δεμένο με λουριά πάνω στο σώμα κατάλληλο για πρωκτικές ή κολπικές επαφές (gay ή straight) . Η περιοχή της Ελλάδας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε στραπόν, σε απόλυτα νούμερα, είναι ο νομός Αχαΐας, και ακολουθεί το Ηράκλειο, η Αττική και η Θεσσαλονίκη.
Πρώτοι στα sex toys οι Αθηναίοι

Λέξη αναζήτησης: BDSM
BDSM αντιπροσωπεύει τις έξι αγγλικές λέξεις «Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, and Masochism», οι οποίες μεταφράζονται ως Δεσμά, Τιμωρία ή Πειθαρχία, Κυριαρχία, Υποταγή, Σαδισμός, Μαζοχισμός.
Και εδώ η περιοχή της Ελλάδας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε Σαδομαζοχιστικά παιχνίδια είναι ο νομός Αχαΐας, και ακολουθεί και πάλι το Ηράκλειο, η Αττική και η Θεσσαλονίκη.

Λέξη Αναζήτησης: Blowjob (στοματικό σεξ)
Στον στοματικό έρωτα το Ηράκλειο, δείχνε τον δρόμο και ακολουθούν Πάτρα, Θεσσαλονίκη, και Αθήνα. Για άλλη μια φορά η περιφέρεια δείχνει το δρόμο της σεξουαλικής απελευθέρωσης.

Λέξη Αναζήτησης: Penis (Πέος)
Στην αναζήτηση του πέους πρώτη έρχεται ο νομός Ροδόπης, και ακολουθούν με τη σειρά που παρουσιάζονται η Κέρκυρα, το Ηράκλειο, η Αχαΐα, η Θεσσαλονίκη και η Αττική.

Λέξη Αναζήτησης: Anal (πρωκτικό)
Στην αναζήτηση της πρωκτικής απόλαυσης , σύμφωνα με τη google, τα πρωτεία έχει η Θράκη με την Κομοτηνή. Ακολουθούν το Καρπενήσι, η Δράμα, ο Βόλος, το Ρέθυμνο, η Κέρκυρα, η Κοζάνη, η Λάρισα, η Καλαμάτα και το Ηράκλειο.
Συμπέρασμα: Οι Αθηναίες δεν έχουν ανακαλύψει την πίσω πόρτα...
Στις περισσότερο συνηθισμένες σεξ-αναζητήσεις για «Δονητές», «Ομοιώματα», 

«Fleshlight», κλπ, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έχουν τα πρωτεία, οπότε μπορούμε να τις θεωρήσουμε μάλλον συντηρητικές, στα σεξουαλικά παιχνίδια και τις φαντασιώσεις

ΑΥΤΑ ..
 ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ  ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ  ΟΡΕΞΗ...,

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured