ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Στηρίζουμε τις μικρές επιχειρήσεις



 Δεν είναι τυχαίο, ότι πολλές καινούργιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, πουλάνε τοπικά προϊόντα, μα θές Κρητικά, Μυτιλήνη, Χίο. προτιμουμε  της λαικής το ελληνικό λεμόνι και όχι της Αργεντινής απο το Σουπερ Μάρκετ, προτιμώ την ντομάτα την ελληνική και όχι του Βελγίου την μεταλλαγμένη και ας έχει ορμόνες… 
Και κάτι άλλο, η καταστροφή της οικονομίας αγαπητοί συνέλληνες και συμπολίτες, ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ… τα μεγάλα Σουπερ Μαρκετ, οι μεγάλες αλυσίδες, γιατί δεν είναι με όρους εθνικής λειτουργίας, αλλά παγκόσμιας… Πχ. δεν είναι τυχαίο ότι πριν κάποιους μήνες είχαμε στον Βασιλόπουλο(Ελληνικά κατά τα άλλα), μεταλλαγμένες πατάτες, που έγραφαν στο barcode τους, ότι απαγορεύεται η σπορά τους.
Όλοι οι Έλληνες  πρεπει να αγοράζουμε τα ελληνικά μας προιόντα και όχι τα κινέζικα ... Με αποτέλεσμα, ολα τα μαγαζία με κινέζικα πρεπει να κλείσουν, το Jumbo, που είναι όλο made in china, δεν πρεπει να ψωνίζουμε από εκεί…ο κύριος του Jumbo, με τους τζίρους που βγάζει του επιτρέπεται να βγάζει τα λεφτά του, στην Ελβετία, Λουξεμβούργο, νησιά Κέιμαν, κλπ…, όπου η πλειοψηφία αυτών, έτσι ενεργούν, ενώ ο χασάπης, ο βιβλιοπώλης, ο μανάβης, δεν μπορεί με τον τζίρο του να κάνει μία τέτοια ανάλογη κίνηση. Τρίτον η οικονομία η εθνική πάει καλά, ΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!!!

Στηρίζουμε τις μικρές επιχειρήσεις. Πρέπει να αποκτήσουμε καταναλωτική συνείδηση και να στηρίζουμε τις μικρές συνοικιακές επιχειρήσεις οι οποίες μπορούν να ..καλύψουν τις βασικές μας ανάγκες. Έτσι τα χρήματα θα ανακυκλώνονται μεταξύ των πολιτών και δε θα χάνονται στα χέρια λίγων αγνώστων επιχειρηματιών και πολυεθνικών. Και όσο αφορά την οικονομία μας, ψωνίζοντας από την αγορά μας, θα μάθουμε πιο εύκολα να αγοράζουμε πραγματικά ότι χρειαζόμαστε και δε θα μπαίνουμε στον πειρασμό να αγοράζουμε περιττά πράγματα όπως συμβαίνει όταν πηγαίνουμε στα πολυκαταστήματα.


To blog AΝΕΜΟΣ....προτείνει να στηρίξουμε όλοι τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ επιχειρήσεις που δίνουν δουλειά στους ΕΛΛΗΝΕΣ...
Παρά τις απίστευτα αντίξοες συνθήκες, υπάρχουν επιχειρηματίες στη χώρα μας που τιμούν την λέξη Έλληνας: Παράγουν στην Ελλάδα, δίνουν δουλειά σε Ελληνες, αγοράζουν ελληνικές πρώτες ύλες.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο..


  Επιλέγουμε τις επιχειρήσεις που δίνουν δουλειά σε Έλληνες!
 ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured