ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΜΟΣ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ





Ο Θέμος Αναστασιάδης κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, άσκησε η εισαγγελία πρωτοδικών σε βάρος του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει 3,5 εκατομύρια ευρώ από τα συνολικά 5,5 που είχε καταθέσει στο υποκατάστημα της
PNB PARIS BANK, τον Ιούλιο του 2007.
Η εισαγγελία έκανε έκτακτο φορολογικό έλεγχο, στη διάρκεια του οποίου ο εκδότης του Πρώτου Θέματος δεν κατάφερε να δικαιολογήσει το ιδιαίτερα υψηλό αυτό ποσό -έτσι κατηγορείται, τώρα, για νομιμοποίηση εσόδων από έκτακτη δραστηριότητα.
Ο ίδιος υποστηρίζει "δεν είμαι φοροφυγάς"ότι οι φορολογικές δηλώσεις του υπερκαλύπτουν τα 5,5 εκατομμύρια, αλλά δεν έπεισε την εισαγγελία.

Ο Θέμος και οι... γροθιές στον Παπαδάκη
Αυτό...σας θυμίζει κάτι  από χρυσή Αύγη η πολιτισμένους ανθρώπους ?

Στην πρεμιέρα της εκπομπής ΟΛΑ, ο Γιώργος Παπαδάκης φιλοξένησε τον Θέμο Αναστασιάδη και το νέο του κορίτσι Δούκισσα Νομικού, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περιμέναμε και το πλατό της εκπομπής μετατράπηκε σε ρινγκ!
Μια φράση του παρουσιαστή ήταν αρκετή για να σηκωθεί ο Θέμος από τη θέση του και να αρχίσει να του ρίχνει μπουνιές. Η εκπομπή διεκόπη για διαφημίσεις για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Αν θυμάμαι καλά το ποσό των 5 εκατ είχε κάνει κατάθεση ο εκδότης σε σακούλα σκουπιδιών σε υποκατάστημα γαλλικής τράπεζας. Η τράπεζα δεν είχε ειδοποίηση ως όφειλε την Τράπεζα Ελλάδος για το ποσό , δεν θα πρέπει να της υποβληθεί  πρόστιμο γενναίο μια και σήμερα τα χρήματα τα ψάχνουμε με το κερί

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ. . .

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured