ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ


Μας στεναχώρησε, μας ταλαιπώρησε, μας νευρίασε, μας προβλημάτισε, μας προκάλεσε ένα σωρό κρίσεις, ελάχιστα μας ευχαρίστησε, αλλά τώρα την κάνει με ελαφρά. Το 2012 σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στις χρονιές που θα θέλουμε να θυμόμαστε. Με κάπως συγκρατημένη λοιπόν, αισιοδοξία για τον ερχομό του «διαδόχου» του, επιλέγουμε να το αποχαιρετήσουμε με θετικά συναισθήματα γιατί αν μη τι άλλο το οφείλουμε – πρωτίστως στην… ψυχική μας υγεία.
Επιλέγουμε λοιπόν να περάσουμε τις τελευταίες στιγμές του απολαμβάνοντας λαχταριστά μενού, χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ξεχνώντας οτιδήποτε μας "χάλασε" την περασμένη χρονιά και διασκεδάζοντας όσο περισσότερο γίνεται μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το δικαιούμαστε άλλωστε ολοκληρωτικά.
Το 2013 έρχεται με gourmet γεύσεις…
…και εμείς επιλέγουμε μερικά από τα καλύτερα και value for money εστιατόρια της Αθήνας για να το υποδεχτούμε.
Μενού μέχρι 50€
* Στο παραδοσιακό εστιατόριο ΜΑΝΗ ΜΑΝΗ (Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη Ακρόπολη, τηλ. 210 9218180 ) το πρωτοχρονιάτικο μενού δια χειρός Αλέξανδρου Φουρούλη θα περιλαμβάνει βελουτέ πατάτας και πράσου, σαλάτα με κατσικισιο τυρί τυλιγμένο σε φύλλο κανταΐφι, ριζότο με αχλάδι και γαρίδες, μοσχαράκι με πουρέ καρότου, μανιτάρια και σάλτσα πιπεριάς και προφιτερόλ με κρέμα λουίζα, μους σοκολάτας και σάλτσα από μύρτιλλα. Η τιμή του μενού ανέρχεται στα 34€ ανά άτομο.
* Ρεβεγιόν… κρεατοφαγίας προτείνει το Bar.B.Q στην Νέα Σμύρνη (Ελ. Βενιζέλου 46, τηλ. 210 9319675 ) με ψητό συκώτι με καραμελωμένα κρεμμύδια στιφάδο και σως από πορτοκάλι και μπαλσάμικο, μενταγιόν ψαρονέφρι γεμιστό με ξερά φρούτα και σως κόκκινου κρασιού και τερίνα με τρεις σοκολάτες και σως από πορτοκάλι. Το μενού κοστίζει 32€.
* Η «σταθερή αξία» του Παπάγου, το Piu Verde (Στρ. Αλ. Παπάγου & 8ης Μεραρχίας, Αλσος Παπάγου, τηλ. 210 6546185 ) στο άλσος, υποδέχεται το νέο έτος με κρέμα αστακού, μονοράβιολο με πάπια και φουά γκρα, καρδιές σαλατικών με κάστανα, κουκουνάρι και κατσικίσιο τυρί , μενταγιόν από μοσχαράκι γάλακτος με σάλτσα μανιταριών πορτσίνι, τάρτα σοκολάτας και ένα ποτήρι σαμπάνια. Η τιμή του μενού είναι 40€ ανά άτομο.
* Ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς με ζωντανή μουσική από πενταμελή ορχήστρα μας καλεί να κάνουμε ο Μπάρμπα Λάζαρος στο Παλαιό Φάληρο (Ζησιμοπούλου 24Α, τηλ. 210 9403003 - 210 9410333) και να δοκιμάσουμε μεταξύ άλλων ραβιόλια γεμιστά με σπανάκι, γεμιστές φλογέρες με κιμά και κουκουνάρι, οσομπούκο από μοσχαράκι γάλακτος και μους από τρεις διαφορετικές σοκολάτες. Το γεύμα συνοδεύεται με ένα ποτήρι ροζέ σαμπάνιας J.P. Chenet. Η τιμή ανά άτομο ανέρχεται στα 50€.
Μ"ένα τηλέφωνο  στα παρακάτω μαγαζιά μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες  για τα ρεβεγιόν τα menu και τις τιμές που παρέχουν για την πρωτοχρονιά.
Ότι και να επιλέξετε εύχομαι να περάσετε καλά...

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured