ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΌΠΟΙΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ...



 Του πλατό και του μπουζουκιού

Κέλλυ Κελεκίδου: 
To μπρονζέ με το στραφταλιζέ, ο επίδεσμος με το τακούνι, η μαλλούρα με το κομποσκίνι, η φόδρα στο χρώμα του δέρματος και το ίδιο το πιο σκούρο δέρμα. Αν υπολογίσουμε και τη λευκή περούκα της έναρξης της χορογραφίας της, ως φώτης Σεργουλόπουλος όταν κάνει τον γέρο, δεν έπρεπε να χορέψει η κυρία Κελεκίδου το "είναι στιγμές", αλλά το… «άιντε γκούνα, καραγκούνα, δεν σου πρέπουν τα σεγκούνια».

Κατερίνα Στικούδη:
 Θα επιστήσουμε μόνο την προσοχή σας σε μικρές λεπτομέρειες. Ασημί μεταλλικό νύχι, μεταλλικό μπουφάν, μεταλλικό μποτάκι, καρφιά στο μπουφάν, καρφιά στο δαχτυλίδι, καρφιά στο μάτι μας η κορμάρα. Το χεράκι εκεί τι κάνει δεν ξέρουμε! (ούτε και θέλουμε να μάθουμε). Προσέχτε και τη λευκή λίκτρα στο κορμάκι που αν πέσει το φως, καταλαβαίνετε τι χαρά θα κάνουν οι κύριοι στα πρώτα τραπέζια. Πρόκειται για ένα αγλάισμα της αισθητικής. Μία πρόταση καλού γούστου, φινέτσας, που είναι σε θέση να στείλει όλους τους σχεδιαστές μόδας παγκοσμίως ανθρακωρύχους στα ορυχεία για μέταλλο. Όποιο μέταλλο -δεν πειράζει- η Κατερίνα θα το φορέσει!

Κατερίνα Καινούργιου: 
Μανούλα μου πάλι στα μπουζούκια; θΑ σου βγάλουν ράντζο στα καμαρίνια! Ευτυχώς που δουλεύουν μόνο Παρασκευή και Σάββατο γιατί αν δούλευαν όλη την εβδομάδα πάει η καριέρα από τη νύστα. (αυτό το σιδηρόφρακτο από πάνω κυκλοφορεί και σόλο χωρίς πανωπλία;)

Θεέ !!!! μου δεν υπάρχει έστω μια Celebrity police:
Να τους συλλάβει  όλους  αυτούς...

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured