ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

'Εντός ή εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή;




ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΕΙ  ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Έχουμε απολέσει πλέον κάθε έννοια λογικής σε αυτή την χώρα και δυστυχώς έχει εξαφανιστεί και η ντροπή.. Ο Βενιζέλος, επικεφαλής ενός κόμματος που κατέστρεψε την Ελλάδα, ενός κόμματος που μας έχει εξαθλιώσει και ταπεινώσει παγκοσμίως, ενός κόμματος που πλέον είναι έβδομο σε κάθε δημοσκόπηση( και πλέον ίσως να μπει καν στην βουλή), ξεκίνησε πρωτοβουλία, όχι για να βοηθήσει την χώρα, όχι για να αυτοκαθαριστεί, όχι για να πει μια συγγνώμη βρε αδελφέ, αλλά για να θέσει εκτός νόμου ένα άλλο κόμμα, που δεν κυβέρνησε ποτέ, που δεν έκλεψε ποτέ ΑΚΟΜΑ και είναι και τρίτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις... Άλλος συμπαθεί, άλλος αντιπαθεί την Χρυσή Αυγή, αλλά όπως και να χει, ο μόνος που μπορεί να αποφασίσει είναι η δημοκρατία και οι ελεύθερες εκλογές.. όχι ο Βενιζέλος!!! Αυτό είναι το πρόβλημά μας, το να βγει παράνομο κόμμα η χρυσή αυγή??? Δεν κοιτάς που σήμερα και ο Λοβέρδος ανακοίνωσε νέο κόμμα?? Δεν κοιτάς τον κόσμο που πεινάει??
έφτιαξε το βιντεάκι;; Με τα λεφτά απο την κρατική επιχορήγηση που ζητάει να πάρει με βάσει τις εκλογές του 2009 (!!!), με τα λεφτά του Τσοχατζόπουλου; Με τα λεφτά του αδελφού του Παπανδρέου που κέρδισε απο την πληρωμή των CDS : ή πούλησε την BMW (750 000 €) που έκλεψε απο το κράτος για να κυκλοφορεί;;;;; Μεγαλύτερη και χειρότερη χούντα απο αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει. Οσα και βιντεάκια να φτιάξεις ΒΕΝΙΖΕΛΟ τα πρόβατα δεν γυρνάνε στο μαντρί!Αυτά βλέπει ο ΄'Ελληνας και σε βλέπω να ψάχνεις για δουλειά στις επόμενες εκλογές...
Στο πλαίσιο της στρατηγικής της κατά της Χρυσής Αυγής η Ιπποκράτους ανέβασε από χθες στο διαδίκτυο βίντεο και μία αφίσα με αντιρατσιστικό περιεχόμενο. 
Δειτε το video

EKTOΣ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΝΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόσο μακροπρόθεσμη θα είναι η παρουσία της στα πολιτικά πράγματα, πού οφείλεται, αν πράγματι πρόκειται για ακροδεξιό ρεύμα ή για παροδική έκφραση διαμαρτυρίας, σε ποιο βαθμό έχει διεισδύσει στην ελληνική κοινωνία, είναι μερικές από τις ερωτήσεις, που ψάχνω να βρω απαντήσεις.. τόσο απελπισμένοι είμαστε οι Ελληνες ???
Η Χρυσή Αυγή απαντά στο ΠΑΣΟΚ, που θέλει να τεθεί το κόμμα της εκτός Βουλής, μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε σήμερα.
Δείτε το video



ΠΑΙΖΟΥΝ  ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured