ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ρεβεγιόν πρώτο τραπέζι πίστα


Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα πώς θα περάσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς  ή πώς θα αποχαιρετίσετε το 2012, δείτε παρακάτω πέντε προτάσεις που καλύπτουν κάθε γούστο και budget.
 ΟΙ προτάσεις που ακολουθούν κινούνται σε αυτήν ακριβώς τη λογική. Δεν είναι όλες υπέρ-οικονομικές, είναι όμως πραγματικά value for money: αυτά που θα πληρώσετε θα είναι ακριβώς αυτά που αξίζουν –ούτε ένα ευρώ παραπάνω. 


*Six D.O.G.S.
To Six D.O.G.S. είναι ο παράδεισος του all-day fun και μας το αποδεικνύει με το πρόγραμμά του που θα γεμίσει την παραμονή Πρωτοχρονιάς μας: Από νωρίς (12.00-20.00) θα ανοίξει τις πύλες του ένα ενδιαφέρον Meet Market, από τις 14.00 ως τις 22.00 ο «Σκατζόχοιρος» θα κάνει «παιχνίδι» στα decks του κήπου, ενώ την ίδια ώρα θα βολτάρουν Άγιοι Βασίληδες και Polaroid ανάμεσα στα δέντρα. Από τις 22.00 και μέχρι την αλλαγή της χρονιάς, το Six D.O.G.S. κερνάει καυτό Gluhwein, σπιτικούς κουραμπιέδες και βασιλόπιτα στον κήπο, αφού σπάσουν οι πρωτοχρονιάτικες piñatas, ενώ από τη 1.00 και εξής ξεκινά το πραγματικό πάρτι, με τους Mr Statik, Lostra, Chevy, K.atou, Bodj, Anestie Gomez, Tolis Q, Mr Roussos, Pan, Lee Burton και visuals από τους HA! στον χώρο των gigs. Την ίδια ώρα, στον χώρο του bar, οι She&Her, Lipstick Stained Glasses, Stam και Bolas θα αναλάβουν την διασκέδαση, στο πλαίσιο αυτού που ονόμασαν «New Year’s Eve 24h Μarathon Extravaganza. Σε όλα τα παραπάνω events, η είσοδος είναι δωρεάν.

*Exclusive party στην Κόκκινη Σβούρα (Αγίου Γεωργίου 17, Χαλάνδρι, τηλ: 211 0125454)
Αποτελεί μία από τις νέες μας αδυναμίες στην ολοζώντανη περιοχή του Χαλανδρίου, και διοργανώνει κάτι πολύ ενδιαφέρον για να γιορτάσει την έλευση του ’13: Open bar party με live DJ set που αρχίζει από τις 0.30, ατελείωτα tapas και shakers, και χορό στον καλαίσθητο χώρο της μέχρι το πρωί, όταν θα βάλει μπροστά τις… καφετιέρες της και τους φούρνους της, για να κεράσει τους καλεσμένους της καφέ και ζεστά ολόφρεσκα cookies. Οι προσκλήσεις στοιχίζουν 35€ και μόλις που προλαβαίνετε να προμηθευτείτε τις δικές σας πριν εξαντληθούν, επικοινωνώντας στο παραπάνω τηλέφωνο.

*Πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Baumstrasse (Σερβίων 8, Βοτανικός, τηλ: 2107511632)
Σημαίνει «δρόμος με τα δέντρα» και απλώνει τα «arty κλαδιά» του στον Βοτανικό, εκεί που στα 500 τετραγωνικά του έχει χωρέσει όλες τις μορφές έκφρασης και τέχνης – από live gigs μέχρι θεατρικά δρώμενα, εικαστικές και λογοτεχνικές βραδιές. Για το βράδυ της Παραμονής, το Baumstrasse σταματά για λίγο τον πειραματισμό στις μορφές τέχνης και επικεντρώνεται σε αυτό που χρειαζόμαστε για να μπει καλά ο νέος χρόνος: άφθονη διασκέδαση. Από τις 22.00 μας προσκαλεί για σπιτικό φαγητό, ποτό, happenings, DJ sets και χορό μέχρι τελικής πτώσης – τις μουσικές επιλογές αναλαμβάνουν η Εύα Τσακνή και ο Costinho, ενώ η είσοδος παραμένει στο εξαιρετικά χαμηλό ποσό των events του χώρου, δηλαδή στα 3€.

*Ρεβεγιόν στον Σταυρό του Νότου
Απολαύστε το ποτό σας και υποδεχθείτε την νέα χρονιά στις αγαπημένες και… δοκιμασμένες σκηνές του Σταυρού του Νότου, χωρίς τις χρεώσεις των σχημάτων πίστας, καθώς οι τιμές εισόδου και ποτού παραμένουν πάντα σταθερές, ακόμη και τις ημέρες των γιορτών, όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι του Σταυρού του Νότου.
Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς λοιπόν θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις εξής μουσικές παραστάσεις:

-Ελένη Βιτάλη στην Κεντρική Σκηνή: Με συνταξιδιώτη τον Νίκο Ξύδη και τους μουσικές της μπάντας που την συνοδεύει, θα υποδεχθεί το 2013 με τραγούδια λαϊκά, δημοτικά, ροκ, καθώς και τα δικά της αγαπημένα κομμάτια – ώρα
έναρξης: 22.00.

Είσοδος στο μπαρ: 15€ με ποτό
2ο ποτό: 8€ ή μπύρα-κρασί: 6€
Φιάλη (ουίσκι, βότκα, κλπ) ανά 4 ατ.: 130€ (κομπλέ),
Μπουκάλι κρασί ανα 2 ατ.: 65€ (κομπλέ)


-Πάνος Μουζουράκης και Θανάσης Αλευράς στον Σταυρό του Νότου Plus: Οι δύο ευφάνταστοι ερμηνευτές παρουσιάζουν την Παραμονή την μουσικοσατιρική τους παράσταση «Τα Άπαντα», ένα σύγχρονο… βλάχικο καμπαρέ με άρωμα Βερολίνου, που περιλαμβάνει τραγούδι, κείμενα, gags, χορογραφίες
και εκρηκτική ατμόσφαιρα… ακατάλληλη για ανηλίκους.
Είσοδος στο μπαρ: 13€ με μπύρα-ρασί, ποτό: +2€

2ο ποτό: 8€ ή μπύρα-κρασί: 6€
Φιάλη (ουίσκι, βότκα, κλπ) ανά 4 ατ.: 115€ (κομπλέ),
Μπουκάλι κρασί ανά 2 ατ.: 60€ (κομπλέ)

-House Band στον Σταυρό του Νότου Club: Η πολυσυλλεκτική μπάντα των Γιώργου Χρανιώτη, Κέρεν Ταμάμη, Άρη Πλασκασοβίτη, Γιάννη Βογιαντζή, Γιάννη Βενιαμίν, Χάρη Αντωνίου και Παυλίνας Βουλγαράκη μας κάνουν παρέα μέχρι τον νέο χρόνο, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια από το ευρύ φάσμα του ελληνικού και ξένου ροκ ρεπορτορίου, με διασκευές από rock, funk και blues.
Ώρα προσέλευσης: 22.30 - Είσοδος: 10€ με ποτό
Είσοδος: 10€ με ποτό
Φοιτητικό: 6€ με μπύρα-κρασί
2ο ποτό: 8€ ή 6€ για μπύρα-κρασί
Φιάλη (ουίσκι, βότκα, κλπ) ανά 6 ατ.: 95€ (κομπλέ),
Μπουκάλι κρασί ανα 2 ατ.: 50€ (κομπλέ)
Σταυρός του Νότου, Φραντζή και Θαρύπου 35 - τηλ. κρατήσεων: 2109226975 


*Gazarte (Βουτάδων 32-34)
Την παραμονή (αλλά και ανήμερα) της Πρωτοχρονιάς, τα καθιερωμένα γιορτινά parties του gazARTE θα γίνουν και φέτος, με τις μουσικές επιλογές των resident dj's, Σάκη Τσιτομενέα (en lefko), Λιάνας Μαστάθη (Pepper), Πέτρου Αδάμ (kosmos fm) και Γιώτας Κοτσέτα (kosmos fm), οι οποίοι θα αναλάβουν τα decks με αποκλειστικό σκοπό να μας ξεσηκώσουν. Ζεστή ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα cocktails και χορευτικά soundtracks θα κάνουν τις γιορτινές βραδιές μας ιδιαίτερες στον καλαίσθητο χώρο του Γκαζιού.

Κι αν δεν θέλετε να χορέψετε με άδειο στομάχι;
Πριν αρχίσει το party, την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο gazARTE living room, οι chefs έχουν ετοιμάσει ένα γιορτινό δείπνο για να ξεκινήσει η χρονιά με ξεχωριστές γεύσεις. Το μενού στοιχίζει 35€ κατ’ άτομο και περιλαμβάνει τα εξής:
Welcome drink: Cocktail σαμπάνιας
Πρώτο πιάτο: Μανιτάρια Portobello γεμιστά με πουρέ μελιτζάνας
Σαλάτα: Σαλάτα ανάμεικτη με γαλλικό μαρούλι, ραντίτσιο, ρόκα, ρόδι, ταλαγάνι & vinaigrette μουστάρδας
Κυρίως πιάτο: Χοιρινό γεμιστό με δαμάσκηνα, συνοδεύεται με πουρέ κάστανο και gnocchi πατάτας
Γλυκό: Tartufo - σοκολατένιο γλυκό με καρδιά από πραλίνα φουντουκιού, πασπαλισμένο με αλκαλικό κακάο gourmet από το Sao Tome


*NAMA’ (Κύπρου 50, Αγία Παρασκευή, τηλ. κρατήσεων: 210-6007779)
Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος του μας έχει καλομάθει με τους κυριακάτικους μπουφέδες του, που μας μαθαίνουν πόση φαντασία και γεύση κρύβει η ασιατική κουζίνα. Μετά την χριστουγεννιάτικη έκπληξη που μας έκανε το NAMA’ την προηγούμενη εβδομάδα, τώρα οργανώνει εορταστικό μπουφέ με γεύσεις από το Βιετνάμ, την Κίνα και την Ιαπωνία και την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Η ποιότητα συναντά την φαντασία στις νέες συνταγές της κουζίνας του ΝΑΜΑ’ και εμείς τις απολαμβάνουμε με 25€ το άτομο (περιλαμβάνει απεριόριστη κατανάλωση φαγητού και γλυκών).

*Κούνδουρος – Κρητικές Μαγεργιές (Κύπρου 79 και Σολωμού, τηλ: 210 5713546) Παίρνουμε τον δρόμο προς την… άγρια αθηναϊκή δύση, για να απολαύσουμε και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τις ξακουστές κρητικές λιχουδιές του Κούνδουρου, η φήμη των οποίων έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο. Βρίσκεται στο κέντρο του Μπουρναζίου, με ζεστή ατμόσφαιρα παραδοσιακής ταβέρνας και ολόφρεσκες πρώτες ύλες κατευθείαν από την Κρήτη, ενώ για το βράδυ της Παραμονής έχει φροντίσει να υπάρχει ζωντανό εορταστικό πρόγραμμα, με λυράρη τον Πέτρο Σαριδάκη και κρητικό κέφι ως το πρωί. Από τα λαχταριστά πιάτα του μενού ξεχωρίζουν το σύγκλινο γρραβιέρας, τα μελωμένα καλτσούνια, ο ντάκος, οι χοχλιοί στιφάδο, το τσιγαριαστό κατσικάκι και η μπριζόλα από «βούι». Οι τιμές του τιμοκαταλόγου ισχύουν κανονικά και για την βραδιά της Παραμονής χωρίς καμία αύξηση, αλλά ισχύει ελάχιστη κατανάλωση 25€ ανά άτομο.

*Η Παλιά Φάβα (Αχαιών 38, Π. Φάληρο, τηλ: 210 9311994)
Πιο σπιτικά, πιο παραδοσιακά, πιο μεραλίδικα δεν γίνεται. Στην πιο ήσυχη γειτονιά του Παλαιού Φαλήρου, η… μερακλού κυρία Ντίνα θα βρίσκεται την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην κουζίνα της και θα μαγειρεύει για όσους επιλέξουν την ζεστή σάλα με τα ξύλινα δοκάρια, τα βαρέλια και την ατμόσφαιρα «παλιάς Ελλάδας» για να υποδεχθούν χορτάτοι τον νέο χρόνο. Οι μεζέδες του μενού, η μελιτζάνα με τα τυριά στο πήλινο, το εξαιρετικό γεμιστό μπιφτέκι και η εξαιρετική φάβα είναι καλές επιλογές, αλλά το clue είναι τα μαγειρευτά πιάτα που εναλλάσσει καθημερινά η σεφ, και μυρίζουν «μαμαδίσια» κατσαρόλα. Για αυτή την ειδική ημέρα, θα υπάρχουν και ειδικές… συνταγές, τις οποίες η κ. Ντίνα μας φυλάει για έκπληξη – οι τιμές παραμένουν στο low-budget επίπεδο για το οποίο αγαπήσαμε την Παλιά Φάβα, περί τα 20€ κατ’ άτομο.


ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured