ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ CD


«Το αρχικό CD που πήρα στα χέρια μου μαζί με τη συνοδευτική επιστολή το έδωσα για εμπιστευτική φύλαξη στο γραφείο μου και δεν ξέρω πού είναι, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω πού είναι»

ΑΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΡΑ! ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΡΕ!

Λοιπόν! Για να τελειώνει το παραμύθι με το χαμένο cd, θα σας αποκαλύψω
που βρίσκεται. Θα σας παρακαλέσω μόνο να μη διαρρεύσει.....

Ας πάρουμε τα.....πράγματα από την αρχή:
ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, νοίκιαζε ταινίες από Video club της γειτονιάς του.

Έτσι, μια μέρα, αντί να επιστρέψει τις δύο ταινίες που πήρε από αυτό, δηλαδή τις ταινίες:"Η Τζούλια ξαναχτυπά" και...
"Τζούλια και 2 μαύροι"
επέστρεψε την "Τζούλια και 2 μαύροι" και το CD με τη λίστα Λαγκάρντ , αντί για την Τζούλια που ξαναχτυπά !Τελικά ήταν απλό:

Μετά μου λέτε ότι φταίει η Τρόικα...μα αυτοί έχουν καταλάβει με τι γκάνγκστερ έχουν να κάνουν γι αυτό και ζητούν τόσες εγγυήσεις...και για να βρούμε τις λύσεις που θα μας βοηθήσουν να σώσουμε ο,τιδήποτε αν σώζεται! .... Επιτέλους,

Όποιος ακολουθήσει τα λεφτά, θα βρει όλη την αλήθεια. Απορώ γιατί δεν ακολουθεί κανείς το γνωστό, καλό και επιτυχημένο αμερικάνικο ρητό: 

Follow the money (ακολούθησε τα λεφτά). Κι αν τώρα ο κ. Στουρνάρας δεν ξέρει ακριβώς την πορεία της λίστας, ας ρωτήσει το... συνεταιράκι του κ. Βενιζέλο να του πει. Το CD ή στικάκι τι σημασία έχει, το περιεχόμενο μετράει, έμεινε στο συρτάρι δυο χρόνια, ενώ αν το χειρίζονταν σωστά θα μπορούσε να είχαμε αποφύγει και τα χαράτσια και ένα σωρό άδικα μέτρα σε βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων...

Για να δούμε..

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured