ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ..Αnymore



 Η Ελλάδα έχει βυθιστεί στην κατάθλιψη και εγώ μαζί της.

Ανεργία, μιζέρια, κατήφεια, γκρίνια, άδειες τσέπες, τσακωμοί σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, ανασφάλεια, αφόρητη πίεση, υπέρογκες υποχρεώσεις, κατάθλιψη, νεύρα, έλλειψη προοπτικής. Κάπως έτσι είναι το πάζλ που συνθέτει τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.
Είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι από την κρίση μόνο αν κοιτάξουμε μπροστά, μόνο αν έχουμε θετικά παραδείγματα και αποφασίσουμε πραγματικά να αλλάξουμε. Δεν περιμένω τίποτα μα τίποτα από τους πολιτικούς. Για την ακρίβεια περιμένω μόνο να μην βάζουν εμπόδια στο υγιές κομμάτι της χώρας. Το υγιές κομμάτι είναι αυτό που ονειρεύεται, είναι αυτό που έχει ιδέες, που σκέφτεται ένα καλύτερο μέλλον για όλους.
Ας διώξουμε αυτή τη μιζέρια που μας έχει γίνει τατουάζ
Ελάτε να βγούμε από τη μιζέρια...Ας σταματήσει επιτέλους η διαχείριση της μιζέριας μας να σταματήσουμε να βλέπουμε εκπομπές εκτόνωσης όπως Αμάν,τσαντίρι,Συντέλεια.Xio..κλπ διαχειρίζονται την εκτόνωση μας τα λένε δήθεν αυτοί και εμείς απλά συμφωνούμε από τον καναπέ πρέπει να βγούμε ενωμένοι στους δρόμους για να «ουρλιάξουμε , να διαδηλώσουμε ,να αποτρέψουμε, να καθηλώσουμε, να στείλουμε τους πραγματικούς υπεύθυνους εκεί που πρέπει"
Η εκτόνωση φέρνει την αλλαγή..Αλλαγή από τον καναπέ δεν έρχεται...
Να βρούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια...τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε


Όμως μπαίνοντας σε έναν καινούριο χρόνο σε λίγες μέρες, ας κάνουμε και μία καινούρια αρχή, κάντε κάτι μικρό για τον εαυτό σας φέτος τις γιορτές ... ας βγούμε έξω να περπατήσουμε να αναπνεύσουμε και να σκεφτούμε τουλάχιστον τον τρόπο πως να αντιμετωπίσουμε αυτή τη φοβερή κρίση που βρήκε την πατρίδα μας.

Κάποιοι σίγουρα θα πουν τώρα: «Εμείς ρε κοπέλα μου...παγώνουμε μέσα στο κρύο γιατί δεν έχουμε θέρμανση και η οικογένειά μας δεν έχει να φάει, κι εσύ προτείνεις να βγούμε από την εθνική μιζέρια».
Πιστεύω ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος με την εφαρμογή των νέων, εξουθενωτικών για μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, μέτρων να οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη και συνεπακόλουθα σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και ανακατατάξεις. Ήδη η πολιτική μας σκηνή, παρά τη φαινομενική νηνεμία, στην πραγματικότητα θυμίζει... κινούμενη άμμο.
Αλλά και μένοντας στη μιζέρια και την άρνηση των πάντων δεν προχωράει τίποτα. Δεν αλλάζει τίποτα

Ας πάμε κόντρα σε αυτήν διαβάζω καθημερινά εκατοντάδες ειδήσεις και blog εκτός από τα θέματα sex ,αυτοκίνητα,αθλητικά παντού καταστροφολογία..Την έχει σιχαθεί η ψύχη μου τη μιζέρια και την απαισιοδοξία της εποχής.
Πιο χαμηλά να πάμε δεν έχει. Πιο κάτω να πέσουμε δεν γίνεται. Άρα, μόνο να σηκωθούμε, μπορούμε. Μόνο να ανεβούμε γίνεται. Όμως, χρειάζεται τόλμη και αποφασιστικότητα Καιρός να προταθούν λύσεις με θάρρος και δυναμική προοπτική.
Αλλιώς ας «προσμένουμε το θαύμα, δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα είναι η ευκαιρία να βγούμε στην Ευρώπη με πρόταση σοβαρά οικοδομημένη με υλικά που ούτως ή άλλως σέβονται οι εταίροι μας. Πρόταση όμως σημαίνει παιδεία και βίωματα..Κρατάμε το κλειδί της "φυλακής" μας στο χέρι μας είναι να μείνουμε φυλακισμένοι  και στο χέρι μας είναι αν θέλουμε να βγούμε από την κρίση..
Απλά  Αλλάζουμε...ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΝΕΜΟΣ

 

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured