ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Tραγωδία στις ΗΠΑ "konektikat "



Ο 24χρονος Ryan Lanza, ο δράστης του μακελειού σε δημοτικό σχολείο του Κονέκτικατ, σκότωσε επίσης και τους γονείς του, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο νεαρός άνδρας σκότωσε τον πατέρα του στο σπίτι του και στη συνέχεια μετέβη με αυτοκίνητο στο σχολείο Sandy Hook Elementary School, όπου έγινε το μακελειό με τους 29 νεκρούς, εκ των οποίων οι 22 είναι παιδιά,γάζωσε τους μαθητές δολοφονώντας 20 παιδιά. ηλικίας 5 έως 10 ετών, αλλά και έξι ενήλικες....
 σκότωσε και τη μητέρα του, η οποία εργαζόταν εκεί ως δασκάλα.

Αφού ολοκλήρωσε το λουτρό αίματος έστρεψε την κάννη του όπλου προς το μέρος του, πάτησε τη σκανδάλη και αυτοκτόνησε.

Το μακελειό είναι μια από τις χειρότερες σφαγές που διαπράχτηκαν σε σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αυτό το συμβάν είναι πράγματι ένα αποτρόπαιο έγκλημα - τραγωδία που σόκαρε όχι μόνο την Αμερική, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Όμως, πέρα από τη θλίψη που νιώθω για αυτό το γεγονός, νιώθω ταυτόχρονα και απίστευτη οργή και αηδία για τον υποκριτικό τρόπο που εκφράζουν την δήθεν θλίψη τους ηγέτες όπως ο Ομπάμα, Ολάντ, Ελισάβετ, Κάμερον κτλ. 
Επίσης, με εκνευρίζει απίστευτα ότι ο Ομπάμα χρησιοποιεί τη μέθοδο της συναισθηματικής φόρτισης (κροκοδείλια δάκρυα ) για να πείσει τον Αμερικανικό λαό ότι πρέπει να απαγορευτεί η οπλοκατοχή...

Και αυτό το λέω διότι ένα από τα σχέδια της ΝΤΠ" Νέα παγκόσμια τάξη των πραγμάτων και στην Παγκοσμιοποίηση του καταναγκασμού και του ελέγχου"
είναι ο αφοπλισμός Αμερικής και Ευρώπης, προκειμένου να υπάρξουν όσο το
δυνατόν λιγότερες αντιστάσεις στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, όταν αυτή θα επιχειρηθεί να επιβληθεί στο μέλλον.

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured