ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

«Νόμος και τάξη»..Η «Βίλα Αμαλία»




Law and order...
Η πολεμική ατμόσφαιρα που υπάρχει τις τελευταίες ώρες, μετά τις καταλήψεις αντιεξουσιαστών σε δημόσια κτίρια των Αθηνών, επιβεβαίωσε, ότι η κυβέρνηση δεν θα αφήσει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.... έχει βάλει την αστυνομία σε ένα φαύλο κύκλο για να εξασφαλίσει καλύτερο συσχετισμό ψήφων στις επόμενες εκλογές...Εφαρμόζοντας το δόγμα «νόμος και τάξη»
Ο κ Δενδιας και οι υπηρεσίες του να κάνουν σωστά την εργασία τους σε όλους τους παραβάτες .ΠΧ..Να στείλουν τα "ΜΑΤ" στη Θήβα και αλλού που οπι ΡΩΜΑ έχουν κατασπαράξει τους περαστικούς ,και τα τμήματα δεν έχουν άτομα ειδικά εκπαιδευμένα για το σκοπό αυτό...Γιατί ο κάθε Έλληνας φορολογούμενος έχει και αυτός ανάγκη προστασίας και όχι μονό οι κυβερνητικοί βουλευτές! και οι υπουργοί με τους παρατρεχάμενους τους.
Τελικά αυτά τα πολιτιστικά κέντρα, έχουν διάφορες μορφές ανάλογα την εποχή. Σκυλάδικα επί Γιαννόπουλου, άντρα παρανομίας επί σύριζα. 
Κάνε και συ ένα πολιτιστικό κέντρο, μπορείς. 
Αυτό-οργάνωση, αυτό-διαχείριση, αυτό-ικανοποίηση
Πώς διάολο ''τυχαίνει'' η αποκατάσταση της νομιμότητας να ξεκινάει πάντα από συγκεκριμένους χώρους και για συγκεκριμένους ανθρώπους..και να σταματάει εκεί!!Δεν έχω καταλάβει σ'αυτη τη χώρα που ζούμε..

Τουλάχιστον το τηλεοπτικό ''ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ'' είχε και όμορφες κοπέλες, τόσο στην εισαγγελία όσο και στη δίωξη. Το ''ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ'' του Σαμαρά έχει μόνο άσχημους δεξιούς φασίστες. Άν αυτή είναι η Δημοκρατία της ΝΔ τότε δεν μπορώ να φανταστώ τι θα συμβεί αν εκλεγεί πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή.
Η τάξη και ασφάλεια έχει να κάνει με ό,τι απειλεί το καθεστώς. Όχι με ό,τι καταστρέφει τη ζωή σου. Όσο τους δίνεις χώρο, τόσο περισσότερα θα σου παίρνουν. Περιφρούρησε τις όποιες δημοκρατικές και κοινωνικές κατακτήσεις, κερδήθηκαν με αίμα, θέλουν να τις πάρουν πίσω. . Σταμάτα να πιστεύεις τα δελτία των ειδήσεων. 
Πάντως η γιαγιά μου ή Άσημω έμεινε μέ τό στόμα ανοιχτό.
Φοράει τά ακουστικά της κάθε βράδυ καί αγκαλιάζει τήν τηλεόραση..Είναι 93 χρονών. Τής έκοψαν τήν σύνταξη πολλάκις αλλά τώρα ξανάνοιωσε. Τούς έπιασαν επιτέλους!! Αυτό κατάλαβε
Έτσι μου φώναξε.Τώρα θά μού επιστρέψουν ότι μού έκοψαν από τήν σύνταξη τού μακαρίτη πού είχε μείνει καί ανάπηρος τό '40 μέ τούς Ιταλούς....Ναί καλή μου γιαγιά ,θά σού τά δώσουν πίσω,μήν ανυσησυχείς..Μήν..Θά είναι όλα όπως παλιά.Θά δείς.
.Μήν αγχώνεσαι..
Αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης η επιχείρηση στη βίλα Αμαλία...Εδώ κύριοι έχει διαλυθεί το σύμπαν και σένα το πρόβλημά σου είναι ο Τσίπρας και η ...βίλα Αμαλίας;Νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε ηλίθιους;μετά το γενικό ξεχαρβάλωμα από κάπου πρέπει να ξεκινήσει η αποκατάσταση της νομιμότητας.

Αντιλαμβάνομαι τα παιχνίδια που παίζει η κυβέρνηση σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι παίζεται άλλωστε το πολιτικό παιχνίδι στην Ελλάδα. Αυτό που δεν αντέχω, είναι όλους αυτούς τους τζάμπα μάγκες που γνωρίζοντας ότι το κράτος είναι ανύπαρκτο, πηγαίνουν και καταπατούν ΜΟΝΟ δημόσιους χώρους.
Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό για όλους!!

Αυτό δεν είναι «νόμος και τάξη» law and order...Το άδειο μπουκάλι της μπίρας βαπτίστηκε μολότοφ, ο νόμος ερμηνεύτηκε, οι τηλε-κατήγοροι απεφάνθησαν, η τάξη επιβλήθηκε, οι δυνάμεις της ανομίας πατάχθηκαν, η δημοκρατία θριάμβευσε. 
Ζήτω η Ελλάδα.
Παρακολουθούμε μια θλιβερή παράσταση κι έναν πόλεμο δηλώσεων. Αντιθέσεις φουντώνουν, γειτονιές μαραζώνουν, οι εντυπώσεις κάνουν κατάληψη στα έδρανα της Βουλής, στο Διαδίκτυο, στον Τύπο, στα τηλεοπτικά παράθυρα, κι εμείς παραζαλισμένοι χάνουμε κάθε μέρα κι ένα κομμάτι της πόλης.

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured