ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ !!!


Αχ νεοέλληνες... Πως «βλέπουμε» οι Έλληνες τους Ευρωπαίους  και πως αντιστοίχως μας βλέπουν κι εκείνοι!
Θα μάθετε τα πάντα Εδώ στον...Άνεμο.

Όταν δε, αυτά παρουσιάζονται με φαντασία και χιούμορ αποτυπώνουν με ξεκαρδιστικό τρόπο την ψυχοσύνθεση κάθε λαού.Έτσι, για τους Έλληνες η Ευρώπη είναι μια «ένωση εργασιομανών», η Ισπανία «η χώρα του Ελ Γκρέκο» ενώ η Ρωσία υπάρχει ως «χώρα ορθόδοξων βαρβάρων που εκπολιτίστηκαν από εμάς». Η Τουρκία περιγράφεται ως «ελληνικό έδαφος υπό μόνιμη ενοικίαση» ενώ η FYROM ως «χώρα Χ».
Εμείς οι Έλληνες είμαστε πρώτοι σε τροχαία και νεκρούς , πρώτοι στο κάπνισμα, πρώτοι στο ποτό και δεύτεροι τζογαδόροι στον κόσμο. Εδώ ο μάγκας Έλληνας παίρνει το GTI/VTI/RS , ξέρει και ότι όλοι οι δρόμοι είναι χάλια, βάζει και έναν Σταυρό στον μεσαίο καθρέπτη να κρέμεται , και πατάει το Γκάζι τέρμα στην Αθηνών-Πατρών, Μαλιακό, Τέμπη και παντού γενικά λέγοντας ,, ελα μωρέ !! σε μένα θα τύχει ??Είναι μαγκιά αυτό ?? 
Είναι τυχαίο ότι είμαστε πρώτοι σε τροχαία ?? ότι στις άλλες χώρες στην Ε.Ε είχαν όλοι μείωση τροχαίων έως 30% εμείς εδώ είχαμε αυξήσει ως 25% !! πως το βλέπεις ?? 
Από κει να καταλάβεις... .
Αν κρίνω από τις παρελάσεις των Καγιεν στα Βόρεια Προάστια με τις τίγκα βίλες και τις Πόρσε των καμπινών , των θαλασσοδανείων , των κλεψιμαίικων  του χρηματιστηρίου κτλ σίγουρα είμαστε κάτι το πολύ ιδιαίτερο.
Έχουμε το Όσκαρ Π@υστιας αναμφίβολα.
Αυτό που είπε κάποτε ο Σημίτης και το χάψαμε οτι είμαστε η 25η πιο ανεπτυγμένη χώρα στο κόσμο είναι αστείο. Στην Ευρώπη που ανήκουμε τι είμαστε ?? Τελευταίοι !! Με το να μας βάζει σε σύγκριση με όλες τις χώρες όπως της Αφρικανικής Ηπείρου, της Ασίας και της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής (που δεν Έχουν ούτε νερό αυτοί οι λαοί) σίγουρα είμαστε 25η παγκοσμίως αλλά και στην τελική χώρα και λαός δεν ξέρουμε τι χρωστάμε κιόλας !!
Στο θέμα των Γερμανών όλοι οι Έλληνες θαυμάζουμε τα γερμανικά αυτοκίνητα και θέλουμε όλοι μια Καγιεν, Μερσεντες, Μπε-εμ-Βε για να πουλάμε μούρη και να φαινόμαστε κάποιου 

χωρίς εμείς εδώ να βγάζουμε ούτε βίδα στην χώρα μας αλλά , να έχουμε τους υπαλλήλους να δουλεύουν χωρίς πληρωμή υπερωριών, τους μετανάστες σε χωράφια σε τσαντίρια να δουλεύουν όλη μέρα για 20 ευρω, κτλ. 
Έξυπνοι ήταν οι Γερμανοί και Γιαπωνέζοι που όντως στάχτη μετά το 45 έγιναν δύναμη μέσα σε λίγα χρόνια και όχι οι Έλληνες που δεν μπόρεσαν να φτιάξουν έναν αυτοκινητόδρομο Αθήνας-Πάτρας επί 60 χρόνια αλλά ξέρουν πως να μπουν στο δημόσιο και να τρέχουν να παίξουν στο χρηματιστήριο  για να φανούν κάποιοι,,..
Τώρα ..Τι άποψη επικρατεί για την χώρα μας από τους Άγγλους, τους Ιταλούς, τους Γάλλους… ακόμη κι από τους Αμερικάνους; Για αυτούς είμαστε… Τα γκαρσόνια των Ευρωπαίων  «φθηνά ξενοδοχεία», «παλιάνθρωποι», «φασαριόζοι», «ψηλομύτηδες»  οι Γάλλοι βρίσκουν έναν «θορυβώδη και τριχωτό λαό».
Το ότι αρέσει πολύ σε Αμερικάνους, Άγγλους, Γερμανούς, Γιαπωνέζους ο τρόπος ζωής μας είναι γιατί σε αυτές τις χώρες είναι σε κανονικό στρατόπεδο και πιστοί στρατιώτες και εδώ έρχονται και χαλαρώνουν, στο Τόκιο π.χ καθημερινή στις 9 το βράδυ πάνε όλοι για ύπνο και εδώ βγαίνουμε τα μεσάνυχτα μετά τις 12 για διασκέδαση., Πάντως το ότι στην Ε.Ε βγαίνουμε τελευταίοι σε όλα δεν σας κάνει εντύπωση ?
Ενώ εδώ βλέπουν εμάς και παθαίνουν την πλάκα τους. Βασικά δεν έχουμε να επιδείξουμε κάτι σήμερα, ότι έχουμε το έχουμε από τους  
αρχαίους. ημών προγόνους....
Αλλά πιστεύω ότι οι Έλληνες μπορούν να κάνουν  θαύματα όχι μόνο στην αρχαιότητα αλλά και στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κράτους.
Αρκεί να καταλάβουμε τί μας κάνει ξεχωριστούς. Δε μας κάνουν τα μπουζούκια ούτε η ψευτομαγκιά.
 Όταν το καταλάβουμε ίσως οικοδομήσουμε ένα νέο ελληνικό θαύμα.. 

ΑΝΕΜΟΣ.




ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured