ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Παστίλιες για τον πόνο του άλλου ,Αλήθειες η Ψέματα ?




ψάχνοντας να μάθω για τις παστίλιες αυτές  όταν έπεσα πάνω στο Χαβιέ Μπαρδέμ; να λέει σε άψογα ελληνικά  «παστίλιες για τον πόνο του άλλου».
περίεργο σκέφτηκα Ξέρει ελληνικά ο Χαβιέ ...?και γιατί από όλες τις χώρες του κόσμου επέλεξε την Ελλάδα για να μιλήσει «για τον πόνο του άλλου»; Αυτό μου φαίνεται ύποπτο  Γιατί η Ελλάδα είναι η πιο φημισμένη χώρα του δυτικού, τουλάχιστον, κόσμου, στο εμπόριο του πόνου ..εχω μια φίλη φαρμακοποιό που μου εξήγησε δυο πραγματάκια έκατσα και έψαξα και βρήκα στο Σάιτ των γιατρών χωρίς σύνορα ότι το κουτί περιέχει 48 κουτάκια των 6τμχ. με τιμή 1.60 ευρώ. 
Το φαρμακείο πληρώνει με αντικαταβολή ή με τρίμηνη επιταγή και έχει μηδενικά έσοδα. 
Το εκάστοτε φαρμακείο είναι υποχρεωμένο βάση νόμου να δώσει απόδειξη θα πρέπει να χτυπάει στην ταμειακή μηχανή το 1.60 {το φαρμακείο αγοράζει 1.60+φπα, πώς θα πουλήσει 1.60?} πώληση στην τιμή αγοράς είναι φορολογική παράβαση!!! ποιός θα πληρώσει το ΦΠΑ γιατί αν προστεθεί στο 1,60το φπα  βγαίνει 1,97 ανα τεμ αλλά η Apivita τους υποχρέωνε να πουλήσουν 1,60.
Δηλαδή εκτός του ότι προκαταβάλω τα χρήματα που άλλοι θα θελήσουν να δωρίσουν για τον πόνο του άλλου , το φαρμακείο θα πρέπει να δηλώσει το ποσό αυτό ως εισόδημα;
Στη διαφήμιση άλλωστε  δεν επισημαίνεται πουθενά το κανάλι πώλησης των φαρμακείων ότι δε βγάζει κέρδος. Όλοι (κόσμος, εφορία, κτλ) είναι σίγουροι ότι έχουνε κέρδος οπότε απλά ... μένει η ρετσινιά.
Αφού το μονό που κερδίζουν είναι η αύξηση του φορολογητέου εισοδήματος τους..Τα φαρμακεία λένε όσο αγοράζουμε πουλάμε και τη δόξα την κερδίζουν οι εταιρίες παράγωγης άραγε τα υλικά και τα έξοδα παραγωγής -διακίνησης -διαφήμισης είναι δωρεές η αυτοί τα πληρώνονται κανονικά  και οι μόνοι χαμένοι είναι τα φαρμακεία ???
Όλα αυτά τα λέω ..Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» είναι μια πλήρης εκστρατεία ευαισθητοποίησης και ανεύρεσης πόρων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Με τη συμβολική αγορά ενός κουτιού με έξι καραμέλες από μέλι και θυμάρι από τα φαρμακεία σε ολόκληρη τη χώρα, κάθε αγοραστής συμβάλλει στην προσπάθεια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα να βοηθήσουν ασθενείς ευάλωτους , «ξεχασμένους», αποκλεισμένους από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.
πρέπει να στηρίξουμε τους γιατρούς χωρίς σύνορα 
Προσοχή!!! Εάν θέλετε να κάνετε φιλανθρωπία κάντε μιά κατάθεση στο λογαριασμό της εν λόγω οργάνωσης και όχι φοροδιαφυγή υπέρ Απιβίτα!!!
Όλα τα παραπάνω τα κάνουμε καθημερινά και εδώ τα ποσά είναι μεγάλα ,δεν είναι καραμελίτσες !!!
Παστίλιες για τον πόνο του άλλου. Εσύ; Πήρες;



ΑΝΕΜΟΣ


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured