ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΣΤΑ ΑΖΉΤΗΤΑ ΤΟ ΠΕΤΡΈΛΑΙΟ


Πλάτη στα… καλοριφέρ γύρισαν φέτος πολλοί κάτοικοι της Ελλάδας αφού πάνω από 60% έφθασε η μείωση για ζήτηση πετρελαίου θέρμανσης σε σύγκριση με τον περσινό Οκτώβριο, σύμφωνα με στοιχεία των πρατηριούχων

Απροετοίμαστη η κυβέρνηση  για ακόμα μια φορά να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο που όλοι οι επιστήμονες ομολογούν καταστροφή για την δημόσια υγεία από την ανεξέλεγκτη καύση των τζακιών, στον ύπνο πιάστηκε  η πολιτική ηγεσία που δεν είναι πρώτη φόρα  στήνονται νόμοι στο πόδι πρόχειρα χωρίς καμιά μελέτη και πρόνοια και τους ρωτάω..?
τι καταφέρατε, ρε τούβλα, με την εξίσωση του Φόρου Θέρμανσης? περιορίσατε το λαθρεμπόριο? αφού γίνεται όλο μέσω του ναυτικού, πλέον.Το μεγαλύτερο ποσοστό λαθραίου είναι το πετρέλαιο "ναυτιλίας" το οποίο παρέμεινε αφορολόγητο ... 
το μόνο που άλλαξε τώρα είναι ότι ο καταναλωτής θα πληρώνει ακριβά το πετρέλαιο θέρμανσης και οι "λαθραίοι" θα κάνουν τζίρο μόνο με "ναυτιλιακό" πετρέλαιο ... Τα ξεφτέρια του υπουργείου έδωσαν ρέστα πάλι !!! Αυτούς που ξέρετε δεν τους έχετε αγγίξει καν!
Εισπράξατε παραπάνω φόρους? Αφού οι αντίστοιχες γραμμές εσόδων είναι στον πάτο. Βελτιώσατε το ισοζύγιο Εισαγωγών - Εξαγωγών? 
Δεν τίθεται ούτε γιά πλάκα τέτοιο θέμα! 
Μπορεί, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, κάποιος "Επίσημος" να κάνει απολογισμό απέναντι στους Έλληνες, γιά τα αποτελέσματα αυτού του, ΜΝΗΜΕΙΩΔΟΥΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ, μέτρου?αφού θέλανε να χτυπήσουν το λαθρεμπόριο γιατί δεν μειώνατε το πετρέλαιο κίνησης στην τιμή του θέρμανσης δηλαδή 0,60 το λίτρο?
Έτσι κάνεις δεν θα μιλούσε αφού θα μείωνε κατά πολύ τα κόστη μεταφοράς και θα ταν και σοβαρό κίνητρο για την αγορά αυτοκίνητων Ντίζελ και σίγουρα θα συμφωνούσε και η τρόικα αφού το μέτρο θα ταν 100% αναπτυξιακού χαρακτήρα.
Αλλά δυστυχώς θα βάλανε κάποιον άσχετο δημόσιο υπάλληλο στο υπουργείο Οικονομικών και θα του παν:βρες λύση μέχρι αύριο το μεσημέρι για το θέμα του λαθρεμπορίου καυσίμων...Μα είναι τόσο ηλίθιοι όλοι τους; Δεν καταλαβαίνουν ότι με χαμηλή τιμή λόγω μεγάλης κατανάλωσης,το κράτος θα είχε μεγαλύτερο κέρδος; Είναι όλοι τους τόσο γκαγκά; Οι καταναλωτές έχουν στραφεί σε εναλλακτικές μορφές θέρμανσης, ξύλα, πέλετ,κ.λ.π. Δεν θα μαζέψουν ούτε τα χρήματα των προηγουμένων ετών Η αλήθεια είναι ότι θα το διασκεδάσω γιατί μπορεί να κρυώνω και γω αλλά θα κρυώνουνε και όλοι οι μ@.......που ψηφίσατε νέα δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ. Απορώ τι φωνάζετε για τους πολιτικούς......Εσείς δε τους ψηφίσατε για άλλη μια φορά?
Ζούμε την πλήρη κατάρρευση του ελληνικού Κράτους που έχει παραδοθεί στις "φλόγες"και θα πεθάνουμε από  Ασφυξία απο  το φαινόμενο της αιθαλομίχλης που «πνίγει» πολλές νύχτες την πόλη.

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured