ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΑΠΙΣΤΙΕΣ


Μάντεψε ποιός... με ποιόν!
Απιστίες με χιούμορ



,
 Αυτή η Γ@.....μένη τεκίλα φταίει που την άλλη μέρα ξυπνάω πάντα με την λάθος γκόμενα ενώ στην πραγματικότητα όλο το βράδυ έπινα για μιαν άλλη ...η αλλον..? χικ

Παράξενα τα νέα που μας φτάνουν. Ο Clooney και η Crawford με τους συντρόφους τους στο κρεβάτι; Ναι αμέ, γιατί όχι; Εξάλλου οι εποχές έχουν αλλάξει. Δεν υπάρχουν όρια και περιορισμοί.
Πως βρέθηκε όμως ο Clooney και η Crawford με τους συντρόφους τους στο ίδιο κρεβάτι; Για όλα φταίει η τεκίλα. Δεν τα έτσουξαν και βρέθηκαν σε αυτή την περίεργη φάση οι πρωταγωνιστές της ιστορίας μας. Απλά ο George Clooney μαζί με τον άντρα της Cindy Crawford, Rande Gerber θα λανσάρουν τη νέα τεκίλα Casamigos.
Ο Clooney και η Crawford με τους συντρόφους τους βρέθηκαν στο ίδιο κρεβάτι για τις ανάγκες του γυρίσματος του διαφημιστικού του ποτού. Προφανώς και τόσοι διάσημοι μαζί θα δώσουν την ώθηση που θέλουν οι νέοι επιχειρηματίες.
Η διαφήμιση διαρκεί ένα λεπτό και σκηνοθετήθηκε από τον ίδιο τον ηθοποιό. Μάλιστα τα γυρίσματα έγιναν σε ένα από τα πολλά του σπίτια. Το σενάριο θέλει τους πρωταγωνιστές να είναι στο κρεβάτι, όχι απαραίτητα με τους συντρόφους τους. Φήμες θέλουν το σενάριο να βασίζεται σε αληθινή ιστορία…
ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured