ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Αμερική


Ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες προσπαθούν σε μια «επιχείρηση γοητείας» να πείσουν την Αμερικανική ελίτ και τη γραφειοκρατία της Ουάσινγκτον ότι ο τρόπος που ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει για την επίλυση τηs κρίσηs στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι κοντά στις Αμερικανικές θέσεις ..
και απέναντι στην Γερμανική συνταγή
Ο Τσίπρας είπε ότι το μνημόνιο είναι νεκρό και ότι είναι μονόδρομος στην καταστροφή. Είπε επίσης ότι αν έρθει στην κυβέρνηση είναι προετοιμασμένος για σύγκρουση. Τέλος είπε ότι η ΕΕ και το ευρώ δε μπορούν να επιβιώσουν χωρίς την Ελλάδα, διότι η χώρα μας είναι κρίκος της αλυσίδας, που αν σπάσει καταρρέει το Ευρώ. 
Αυτό αγαπητοί φίλοι, σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσει την διαπραγματευτική δύναμη της χώρας έναντι της βιωσιμότητας του ευρώ για να πετύχει την ανατροπή της σύμβασης, κάτι που δεν έκανε μέχρι σήμερα το 'Σαμάρι'
Στον πόλεμο αυτό ο Τσίπρας έχει επιλεγεί από τις ΗΠΑ σαν η «αχίλλειος πτέρνα» της ΕΕ.Το δηλώνει καθαρά στέλεχος του Ινστιτούτου Brookings, Ο. Ανθώλης, σε συνέντευξή του στην «Ελευθεροτυπία»:«Είμαστε όλοι πολύ περίεργοι να μάθουμε περισσότερα για τον πολιτικό που θα μπορούσε να είναι η αχίλλειος πτέρνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης..
Οι Αμερικάνοι δεν θέλουν επ ουδενί μια καθολική επικράτηση της Γερμανίας στη Ευρώπη γιατί θα της δημιουργήσει τεράστια προβλήματα η δε Γερμανία εγκλωβίστηκε στην αδιέξοδη πολιτική της ο δε Τσίπρας ή οποιοσδήποτε Τσίπρας είναι στη μέση, θα φανεί αν έχει την εξυπνάδα να παίξει σ' αυτό το δύσκολο παιχνίδι, οι καταστάσεις όμως, όπως και στο παρελθόν, δείχνουν ότι ο τελικός νικητής θα είναι οι Αμερικάνοι και ο χαμένος θα είναι πάλι οι Γερμανοί. Δύο φορές έσωσαν την Ευρώπη οι Αμερικάνοι από τον Γερμανικό επεκτατισμό και μάλλον θα την σώσουν και τρίτη, αν θα είναι μέσω της Ελλάδας ή της Ιταλίας ή της Ισπανίας θα δείξει, πάντως η Ελλάδα είναι που χτυπιέται τόσο πολύ και ίσως ξεκινήσουν από αυτή.
«Η λύση είναι να αλλάξει στρατηγική η Ευρώπη για να γίνει βιώσιμο το ευρώ»

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured