ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Επάγγελμα Κοράκι !!!


Πρόσφατα ένα δυσάρεστο, θλιβερό γεγονός με ανάγκασε να διαβώ την πόρτα του 3ου Νεκροταφείου Αθηνών. Πραγματικά η εικόνα που αντίκρισα κάθε άλλο παρά βαρετή ήταν. Αλυσίδα παραγωγής υπηρεσιών κηδειών, με υπηρεσίες logistics τάφο-τάφο (door to door που λέμε).
Φανταστείτε αυτό: μια 30 ρια μαυροντυμένοι έξω από την εκκλησία του νεκροταφείου-τα γνωστά σε όλους μας κοράκια- που αναλαμβάνουν την μεταφορά (μας; μπρρρρ!) εν τόπο χλοερό.
Τα κοράκια πρέπει να κονομάνε πάντως γιατί σχεδόν όλοι τους έμοιαζαν να είναι στον 6ο με 8ο μήνα της κύησης, με γυαλί ηλίου τύπου matrix, που δεν το αποχωρίζονται ακόμα και εντός ναού, με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι βρίσκεσαι στην κηδεία του Αλ Καπόνε , μαλλί γλυμμένο από αγελάδα και σκαρπίνι-κατσαρίδα εκτυφλωτικά γυαλιστερό .
Το 3ο νεκροταφείο είναι ένα τέρας από την άποψη της έκτασης που καταλαμβάνει [Φώτογραφία ]

 Εξ’ ου και οι νεκροθάφτες- «τα τσακάλια» (ο χαρακτηρισμός δεν είναι τυχαίος) είναι εξοπλισμένοι με παπάκια τα οποία…(είστε έτοιμοι;) έχουν ενσωματωμένη θήκη για φτυάρι (αποκλειστική πατέντα του 3ου νεκροταφείου, , ώστε να προλάβουν και να φέρουν γρήγορα εις πέρας το καθημερινό βαρύ φορτίο τους. Σε αυτούς ταιριάζει κυριολεκτικά η φράση «θα μας θάψουν όλους»! Καβαλάνε δυο-δυο τα μηχανάκια (σαν την Ομάδα Δέλτα ένα πράγμα αυτοί είναι οι Γάμμα-τα) και σπεύδουν σαν την αστραπή απ’ άκρη σ’ άκρη, κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου (ευτυχώς που υπάρχει και αυτός ο περιορισμός, άγιο είχαμε…).
Για το τέλος άφησα ανιστόρητους διαλόγους ιερέων του τύπου «πόσους έχουμε σήμερα» και τέτοια, αλλά και φήμες για παραεμπόριο στεφάνων του στυλ τελειώνει η τελετή, τα αρπάζουν οι ανθοστολιστές, αλλάζουν τις κορδέλες «στην αγαπημένη μας μητέρα» κλπ, βάζουν του επόμενου και τα κοτσάρουν απόξω. Με 10 στεφάνια βγάζεις 5 κηδείες. Πες 70 ευρώ το ένα Στεφάνι κηδείας  (παραγγελίες πλέον και online παρακαλώ: 
 ) μας κάνει 700x5=3500 ευρώ, δηλαδή κέρδος 2800 ευρώ!
Last but not least οι τσιγγάνες με τα τσιγγανόπουλα να σου... ζητάνε λεφτά ακόμα και την ώρα του τελευταίου ασπασμού εξοργίζοντας τους πάντες σε βαθμό που πραγματικά, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί κάποιος να θεωρηθεί απολίτιστος εάν τους πλακώσει στις ξανάστροφες επί τόπου.
 ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ είναι όλοι ίσοι, πλούσιοι, φτωχοί, κακοί και 
καλοί άνθρωποι. 
Όλοι μας καταλήγουμε στο χώμα και οι ψυχές μας πάνε είτε στον παράδεισο είτε στην κόλαση
Κλείνοντας  αυτό  το επάγγελμα κοράκι-νεκροθάφτης είναι το πιο προσοδοφόρο ...

Πότε θα νομιμοποιηθεί η αποτέφρωση είπαμε**;
Σας  χαιρετώ, τραγουδώντας τι άλλο; --- 
"Δε θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη.."
ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured