ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ώρα καλή Αλβανοί




Περίπου 180.000 άτομα ή το 20% των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα επέστρεψαν στη χώρα τους την τελευταία πενταετία, σύμφωνα με έκθεση της οργάνωσης USAID για τις επιπτώσεις της ελληνικής οικονομικής κρίσης στην Αλβανία.


 USAID είναι το επίσημο γραφείο αναπτυξιακής πολιτικής των ΗΠΑ. Ασχολείται με αναπτυξιακά έργα, χρηματοδότηση προγραμμάτων κυβερνήσεων, διεθνή μετανάστευση, καθώς και αντιμετώπιση ανθρωπιστικών καταστροφών.

Αφού άρπαξαν δεκάδες δισεκατομμύρια όλες αυτές τις δεκαετίες και τα μετέφεραν στη χώρα τους χωρίς να τους τα φορολογήσει το ανύπαρκτο ελληνικό κράτος, την κάνουνε τώρα με ελαφρά πηδηματάκια. 
Πως φαίνεται πως ήρθανε μονάχα για να αρμέξουνε τη χώρα μας. Και τώρα που δεν έχει μαμ μαμ εδώ πέρα, φεύγουν σαν τα ποντίκια από το βυθιζόμενο πλοίο.
Τώρα όμως η κρίση τους εξαναγκάζει στο να γυρίσουν στην Αλβανία. αρκετοί Αλβανοί έχουν ήδη μεταφέρει τις οικονομίες του σε τράπεζες στην Αλβανία, φοβούμενοι για το τι θα γίνει εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει το ευρώ.

Υπάρχουν βέβαια και εκατοντάδες χιλιάδες απ αυτούς που έκαναν το ακριβώς αντίθετο.Πούλησαν περιουσίες από κει και "επένδυσαν" εδώ... 
Μη βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο πάντα....
Αλβανοί μαθητές, μιλούν ελληνικά καθώς δεν έχουν πάει ποτέ στη πατρίδα τους, ενώ οι γονείς τους μιλούν αλβανικά.

 «Πολλοί Αλβανοί έχουν αγοράσει σπίτια και μαγαζιά εδώ, έχουν στήσει εδώ τις ζωές τους και τα παιδιά τους δε μιλάνε καν αλβανικά.
Για τους Αλβανούς που έφτασαν εδώ ως μετανάστες, ακόμα και σε συνθήκες σκληρής κρίσης η Ελλάδα αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερα από απλά μια χώρα που τους φιλοξενεί.
Αλλά και η Αλβανία, είναι εντελώς απροετοίμαστη για ένα κύμα επαναπατρισμού, ιδίως όσον αφορά τις υποδομές της».Οι μετανάστες της «δεύτερης γενιάς», έχουν ανατραφεί σαν Ελληνόπουλα, έστω κι αν διατηρούν τα αλβανικά τους διαβατήρια και τις άδειες παραμονής τους στην Ελλάδα.

Δεν είμαι ρατσίστρια....
χρειαζόμαστε ακόμα επιλεγμένους μετανάστες Λίγους κ καλούς, ανεξαρτήτως χρώματος. Ναι στους μετανάστες αλλά μόνο στους Νόμιμους, που μαθαίνουν ελληνικά, που σέβονται τη χώρα κ τις παραδόσεις μας, σέβονται την ισότητα ανδρών γυναικών, κι εξασκούν τις θρησκευτικές τους ελευθερίες κ τα έθιμα τους διακριτικά κι αποκλειστικά σε ιδιωτικούς χώρους. Όπως γίνεται στις ΗΠΑ κ στην Αυστραλία. Απλά κ πολιτισμένα.τώρα πως  μπορεί να γίνει αυτό στην Ελλάδα του 2013 μια πρόταση  που κάνω στη κυβέρνηση είναι...
Να δίνουν ΑΣΕΠ ....

ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ / ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ / ΨΗΦΟΘΗΡΩΝ “ΚΑΝΑΚΑΡΙΔΩΝ” , ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗΝ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!:

ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ!!

ΜΗ………..ΧΑΙΡΕΣΤΕ!! ΘΑ…………ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ!!!

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured