ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Η Κρίση είναι Τεχνητή

 

Με τις πρώτες γουλιές του τσίπουρου να ζεσταίνουν ήδη το λαιμό μου, μπορώ να πω ότι είμαι σε θέση να σας αναλύσω την άποψη μου γι αυτό το οργανωμένο  έγκλημα που γίνεται εις βάρος μας.Το θέμα είναι να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε κι αν θέλετε να το ψάξουμε μαζί..ο άνθρωπος έχει μερίδιο ευθύνης, την ανοχή του, απέναντι σε αυτά που γίνονται και δεν αντιδρά...
 τα Οικονομικά συμφέροντα κυβερνάνε και το ξέρουμε όλοι...

Γι αυτό και λέω ότι η κρίση είναι τεχνητή...πάρα πολύ καλά οργανωμένο αυτό που γίνεται και κάτι τέτοιο δείχνει πως όποιοι το κάνουν, είναι επαγγελματίες στη δουλεία τους κι όχι απλοί βιομήχανοι, ή τραπεζίτες, ή χρηματιστές....
οι πολίτες άραγε έχουν αντιληφθεί ότι ζούμε σε περιόδους κυριαρχίας των τραπεζών και ελέγχου των μαζών ??
Είναι κάποιοι ισχυροί άνθρωποι στον κόσμο,που τους βλέπουμε μέσα από παγκόσμια φόρουμ εξουσίας να ελέγχουν τον πλανήτη, οι οποίοι, όχι απλά ελέγχουν τον κόσμο,αλλά πλέον, πάμε στην επόμενη φάση, την ουσιαστική υποταγή των ανθρώπων στις προσταγές της άρχουσας τάξης, της ολιγαρχίας αυτής, μέσα από την κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που μετατρέπει τον άνθρωπο σε αόριστη μονάδα, δίχως αξία και αναλώσιμο στα χέρια των τυράννων του κόσμου .
Η ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ Σακς είναι ο ηγέτης τους και η κυρίως ωφελημένη εταιρεία από την κρίση. Καθώς όχι μόνον απαλλάχθηκε από το μεγάλο ανταγωνιστή της, τη Λίμαν Μπράδερς, αλλά και εξασφάλισε ότι μπορεί να εφαρμόζει ανεμπόδιστα όλα τα «πυρηνικά οικονομικά όπλα μαζικής καταστροφής» που έχουν δημιουργήσει ώστε να αναρροφούν τον πλούτο από όλο τον πλανήτη και να τροφοδοτούν τους μετόχους τους και τα «γκόλντεν μπόις» που τη διοικούν.
Αυτό πιστεύω καλύπτει  το ποιοί είναι αυτοί,που βρίσκονται πίσω από όλη αυτή την αναστάτωση που δημουργείται μέσω της οικονομικής κρίσης και το τι θέλουν να πετύχουν μέσω αυτών των ενεργειών...αυτό που γίνεται είναι υπό έλεγχον και αποτελεί βήμα μιας συνολικής πολιτικής ενάντιας στον ίδιο τον άνθρωπο, με απώτερο σκοπό, την πλήρη υποταγή  στις απαιτήσεις και επιταγές της Νέας Εποχής...που τους επιτρέπουμε να χειραγωγούμεθα  από τους επιτηδείους...
Αρκεί να σκεφτούμε ότι το κουκούλωμα του σκανδάλου της Γκόλντμαν Σακς έγινε με τον υπουργό Οικονομικών του Ομπάμα που είναι παλαιό της στέλεχος, τον Τίμοθι Γκάιτνερ, δεξί χέρι του Μπεν Μπερνάνκι, προέδρου της ιδιωτικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας Αποθεμάτων των ΗΠΑ. 
Ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών του Μπους ήταν επίσης πρώην στέλεχος της Γκόλντμαν Σακς γι’ αυτό και με χαρακτηριστική άνεση άφησαν τη Λίμαν Μπράδερς να καταρρεύσει και αμέσως μετά έσπευσαν να διασώσουν με δισεκατομμύρια δολάρια την Γκόλντμαν, την AIG και μερικές δεκάδες άλλες τράπεζες και να φορτωθούν στους φορολογούμενους τα τοξικά τους ομόλογα. Κι όλοι αυτοί είναι απλώς «γκόλντεν μπόις», δηλαδή υπάλληλοι των ίδιων βασικών μετόχων και της Γκόλντμαν Σακς και των οίκων αξιολόγησης και των επενδυτών και των κερδοσκόπων τύπου Πόλσον και των ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών των ΗΠΑ, της Αγγλίας, της Γερμανίας κ.λπ. και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας και της Τράπεζας Διεθνών Διευθετήσεων που είναι η καρδιά του συστήματος.
Η εξουσία του χρήματος έχει εγκαθιδρυθεί για τα καλά και κυριαρχεί σε όλο τον κόσμο,όπως κι αν το λένε αυτό....
Η πολιτική κρίση αγγίζει πολλές χώρες, εκλογές, πέφτουν κυβερνήσεις, μια παγκόσμια αναταραχή...Το κακό είναι ότι αυτό που τόσο λεπτομερώς έχουν μεθοδεύσει,θέλουν να το περάσουν ότι ήταν και δικών μας ενεργειών συνέπεια..προωθούνται ως αναγκαία, και δημοκρατικά..
Τυχαία πιστεύεις;...Δεν νομίζω.

ΑΝΕΜΟΣ




ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured