ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Τι μαγαζί να ανοίξω στο χωριό μου




Σε σένα τον τρομαγμένο που σκέφτεσαι ..Τι επιχείρηση να ανοίξεις απαντώ... 

ΤΡΟΜΟΣ
και μόνο η σκέψη για να ανοίξει κάποιος επιχείρηση στο Ελλαδιστάν,παραπέμπει σε καμικάζι,μερικούς που πέφτουνε από αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο και άλλα παρόμοια...Δυστυχώς..
Επιχειρηματικά μιλώντας, διανύουμε μια πάρα πολύ δύσκολη εποχή.
με τα δάνεια να εγκρίνονται δυσκολότερα  από πριν.με τα λουκέτα να απειλούν ακόμα και φαινομενικά μέχρι χτες υγιείς επιχειρήσεις
με ένα κράτος που δε φημίζεται για τη φιλικότητα και τη συνέπεια απέναντι στις επιχειρήσεις (ανεξαρτήτως μεγέθους) και άλλα διάφορα που δεν σηκώνουν επιπόλαιες κινήσεις χωρίς μια τέλεια έρευνα αγοράς.
κατά καιρούς, βγαίνουν κάποιες επιδοτήσεις που αφορούν συνήθως άνεργους, γυναίκες, νέους επιχειρηματίες και εδώ λίγο απάτη είναι"τέλος παντων" Ίσως θα μπορούσες να επωφεληθείς και εσύ ή κάποιο στενό συγγενικό σου πρόσωπο με το οποίο θα μπορούσες να συνεταιριστής και παράλληλα να ψαχτείς για ημιαπασχοληση μέχρι η νέα επιχείρηση να πάρει τα πάνω της.
Μη μασάτε Έλληνες,,,,
 Επιχειρήσεις με αντικείμενο το φαί δεν χάνουν. Δεν μιλάμε βέβαια για κάποιες ακραίες πολυτελή καταστάσεις που δείχνει το εφιάλτης στην κουζίνα, αλλά για μια ζέστη και σίγουρη γωνιά, καθαρή που ο καθένας θα απολαμβάνει αυτό που τρώει. Ο κόσμος πια αρχίζει και προσέχει το τι τρώει και το που δίνει τα χρήματά του. 
Σημασία έχει να συμπαθεί το άτομο που θα τον εξυπηρετήσει για να ξανάρθει.
Φιλική συμβουλή απο μένα....προς εσάς πως αν αποφασίσετε να κάνετε  κάτι τέτοιο....να συγκρατήσετε τις τιμές που θα πουλάτε τα εδέσματά σου σε απόλυτα προσεγγίσιμες τιμές για όλους αυτούς που θα δείξουν ενδιαφέρον κατ αρχήν  και θα προτιμήσουν το μαγαζί σου στην συνέχεια....Το να βάλεις και υπηρεσία διανομής κατ οίκον (delivery)...θα είναι κάτι που εξίσου θα βοηθήσει....αρκεί να το κάνεις ΚΑΙ αυτό σωστά.
Επιμένω πάντα και λέω ..πολύ προσωπική δουλεία να απλώνεις το χέρι σου μέχρις εκεί που φτάνει μην στηρίζεσαι σε υπαλλήλους να κάνουν αυτό που εσύ μπορείς ..ο πελάτης θέλει προσωπική επαφή για να έχεις τον έλεγχο ...
"Φθηνά και νόστιμα πιάτα" Είμαι 25 χρόνια στο χώρο της εστίασης και του εμπορίου Πιστέψτε με.. Έτσι θα βγείτε κερδισμένοι από την κρίση .
Τώρα αν είσαι από τους τυχερούς και μετακόμισες Επαρχία 
μια καλή επιχείρηση που έχει κέρδος είναι Netcafe (Internet Cafe).δεν κάνω πλάκα πρέπει το χωριό  να είναι  σχετικά  μεγάλο κωμόπολη ίσως  με πολλά  παιδιά, δεν χρειάζεται μεγάλο  5-6 υπολογιστές είναι μια χαρά χωρίς μεγάλο  κοστολόγιο και ωραία ατμόσφαιρα, να ταιριάζει στην περιοχή ... 
Θα πρέπει να πιάσεις τον παλμό της τοπικής κοινωνίας αυτή είναι που θα  καθορίσει το πόσο θα κρατηθείς στη σκηνή γιατί στην επαρχία Το πιο δύσκολο δεν είναι το να αλλάξεις τις συνήθειες σου, ή να ζήσεις μακριά από τους φίλους σου, αλλά το να προσαρμοστείς στην διαφορετική νοοτροπία η επαρχία υποφέρει από τα νεόπλουτα ψώνια...αν έχεις σκοπό να συνεχίσεις το αθηναϊκό lifestyle σου στην επαρχία, μην μπεις καν στον κόπο να ξεκινήσεις, κάτσε εκεί που είσαι.
Μερικές ιδέες ακόμα ..ίσως και κάτι σε φραντσάϊζ π.χ μουλτιράμα,κάτι που να έχει σχέση με υπολογιστές ή αυτοκίνητα (συνεργείο - επισκευές όχι πωλήσεις).
φρόντισε να κάνεις επιχείρηση που να στηρίζεται στην παροχή των υπηρεσιών και σε καμιά περίπτωση στο εμπόριο έσβησε το ξεχνάς...

Τρεις είναι οι βασικές επιθυμίες που δε θα αλλάξουν ποτέ και όποιος κατ' επάγγελμα τις ικανοποιεί δε θα πεινάσει ποτέ. Αυτές είναι: Μαμ, Κακά, Νάνι. 

Οπότε οι προτάσεις μου είναι : ταβέρνα, γυράδικο, κρεπερί,τσιπουραδικο  ότιδήποτε (φαγάδικο που λέμε) για το Μαμ ή είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, υδραυλικά κτλ για το κακά ή ξενοδοχείο, πανσιόν, στρώματα ύπνου, λευκά είδη για το νάνι.

πλάκα κάνω....Κρύβεται πάντα λίγη αλήθεια στο "πλάκα κάνω".. 

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured