ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Θωμαή Απέργη: Η σόουλ ευδοκιμεί στην Τήνο



Θωμαή Απέργη:.Καταγωγή από την Τήνο, σπουδές στην Πάτρα και κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά η μουσική.
Η σόουλ ευδοκιμεί στην Τήνο...Στο ανεμοδαρμένο νησί των Κυκλάδων,.
Είναι χειμώνας. Έξω έχει κρύο.

 Κι όμως υπάρχει μία γυναίκα σε αυτή τη χώρα που όταν την βλέπεις το μόνο που σου έρχεται στο μυαλό είναι το καλοκαίρι. Το χρώμα της, τα χαρακτηριστικά της, η εξωτική ομορφιά της στο σύνολο φωνάζουν, ουρλιάζουν πως είναι προϊόν ηλιοκαμμένου νησιού. Και ναι, η Θωμαή Απέργη ήρθε από την Τήνο για να μας θυμίζει καλοκαίρι όλο τον χρόνο.
Τη γνωρίσαμε πριν από περίπου 8 μήνες όταν ξαφνικά ακούσαμε ένα τραγούδι που μας έκανε να θέλουμε να κουνηθούμε στους λάτιν ρυθμούς του. Όταν όμως είδαμε ποια το τραγουδάει και πώς κουνάει εκείνη τους γοφούς της στους λάτιν ρυθμούς του, καθίσαμε κάτω και, με το στόμα ανοιχτό, βάλαμε στο repeat το βίντεο. Αυτό το βίντεο:



Μετά αναρωτιόμασταν πού ήταν τόσο καιρό. Και ευτυχώς οι απαντήσεις δεν άργησαν να έρθουν. Κάτι για σπουδές στην Πάτρα, κάτι για μποξ ώστε να είναι δυναμική... αλλά αυτό που μας έμεινε είναι ότι κατάγεται από την Τήνο (κάτι που εξηγεί την καλοκαιρινή της αύρα) και ότι έκανε 3 χρόνια τάνγκο (κάτι που εξηγεί το πόσο υπέροχα λικνίζει αυτούς τους υπέροχους γοφούς).

Και ξαφνικά παρατηρείς από κοντά το πρόσωπό της:

Και μετά τη βλέπεις στο Dancing να χορεύει τανγκό:


Και μετά τη βλέπεις μόνο με το ρετρό μαγιό της:

Και αναρωτιέσαι; Πού μπορώ να το δω αυτό το κορίτσι από κοντά;
Αν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι, για να κάνεις διακοπές στην Τήνο με την ελπίδα ότι θα τη δεις σε κάποια παραλία,στο porto να πίνει το κοκτέιλ της στον Anemos-Beach-bar  η στον άγιο φωκα τότε  τρέχα στο Αθηνών Αρένα, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, τον Στέλιο Ρόκκο και την Ελένη Φουρέιρα.



P.S. 1: Παράλληλα, άκου και το καινούργιο της single. Ξέρω, ξέρω, χωρίς το video clip δεν έχει τόσο νοήμα. Άλλα έχεις κάτι να περιμένεις ρε αδερφέ.



P.S. 2: Να δώσουμε και τα εύσημα στην PANIK RECORDS που την ανακάλυψε, ε;
Και ναι ανεπιφύλακτα προτείνω τη Θωμαϊς για τη Eurovision; ... Επιτέλους κάτι διαφορετικό ... μπράβο κοπέλα μου...εκτός από πολύ όμορφη έχεις και μια πολύ όμορφη φωνή που την αξιοποιείς σε ωραία επίσης κομμάτια...
Η κοπέλα  είναι ΘΕΑ και το κομμάτι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!...Κούκλα... 
Για να δείτε τι βγαζει η ΤΗΝΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured