ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΦΤΟΥ ΣΟΥ κ. Στουρνάρα μας...




Ο Στουρνάρας καταδικάζει το λαό στο κρύο Θεε μου....είμαι φτωχός και τώρα το κατάλαβα.... |
Τελικά στουρνάρα είμαι...μέσα και  κάνει διαβολόκρυο και το σκέφτομαι να ανάψω τη θέρμανση....δεν πειράζει όμως ....βοηθάω το οικονομικό επιτελείο με την εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης , με αυτή του πετρελαίου κίνησης, στο να συλλάβεις τους λαθρεμπόρους καυσίμων.... Πόσους και ποιούς λαθρεμπόρους είπαμε ότι πιάσαμε κ. Στουρνάρα μας? πόσα ευρώ οφελήθηκε το Δημόσιο κ. Στουρνάρα μας? πόσες ποσότητες λαθραίων καυσίμων κατάσχεσες κ. Στουρνάρα μας? ΜΗΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ? ΖΕΡΟ? ΦΤΟΥ ΣΟΥ κ. Στουρνάρα μας...."Θα σε ξανάφτυνα μωρέ αλλά μου χρειάζεται το σάλιο, έχω να πάω και σε άλλο βουλευτή"
Στουρνάρα το μέτρο της εξίσωσης του φόρου κίνησης-θέρμανσης στοίχισε ήδη ζωές και οδηγεί εκατομμύρια συμπατριώτες μας στην παγωνιά.
Δυτυχώς ο υπουργός είναι ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ και δεν κατανοεί τη δυστυχία των υπολοίπων. Κύρ-Στουρνάρα τα 0.28 δεν είναι επίδομα θέρμανσης είναι  - Επαιτεία και ελεημοσύνη- δε μπορεί κανείς να πληρώσει το 1.12 που είναι το υπόλοιπο  που ζείτε???
Το θέμα δεν είναι το κρύο. Κε Στουρναρα .. Όχι, όχι, το χειρότερο -στην ουσία- δεν είναι καν αυτό. Είναι ο τρόμος που φέρνει μαζί του το κρύο.
Είναι ότι, κάποια στιγμή, μας είπανε πως -από δω και πέρα- πρέπει όλη μας τη ζωή να τη ζήσουμε φοβισμένοι. Φοβισμένοι ότι θα κρυώνουμε. Για μια ζωή. Φοβισμένοι ότι θα γυρίζουν τα παιδιά μας και θα μας λένε «μπαμπά κρυώνω» κι εμείς δε θα έχουμε τίποτε να τους απαντήσουμε.
ΥΓ. Προχθές κε στουρναρα  πέθανε 80χρονος παλεύοντας να ζεσταθεί με τζάκι. Ήταν ο 1ος ΝΕΚΡΟΣ του φετινού χειμώνα. Να είστε βέβαιοι πως θα βάψουν και με άλλο αίμα τα χέρια τους αυτοί που πήραν αυτές τις αποφάσεις...
ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ?.....κ α κ ό μ ο ι ρ ο ς....Κε Στουρναρη μας

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα...κρύο δεν έκανε ποτεεεεεε!όπως μας έλεγαν οι Locomondo κουνώντας πέρα - δώθε τα κοτσίδια τους σε ακρογιαλιές που θύμιζαν πολύ Τζαμάικα. Το σιγοτραγουδάω όσην ώρα κάνει να μου ανοίξει την πόρτα του ο διαχειριστής να του πληρώσω τα κοινόχρηστα για το καλοριφέρ κι από τον ψόφο τα δοντάκια μου χτυπάνε στον ρυθμό της Ρέγκε.....
Μαζίιιιιιιι για πάμε... 


ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured