ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ο έρωτας περνάει απ' το πορτοφόλι


Μπορεί βάσει της λαϊκής ρήσης ο έρωτας να περνά από το στομάχι.. Αλλά ο χωρισμός φαίνεται να περνά από το πορτοφόλι.
Αν δυσκολεύεστε να βρείτε το έτερον ήμισύ σας, φροντίστε καταρχήν να ξεχρεώσετε την πιστωτική κάρτα σας και μετά προσπαθήστε να βελτιώσετε την εξωτερική εμφάνισή σας – κι αυτό ισχύει και για άντρες και για γυναίκες.
«Ομως, δεν πρέπει να βιαζόμαστε να κρίνουμε κάποιον:
 Ίσως έχει σοβαρούς λόγους που είναι χρεωμένος». Ας πούμε για παράδειγμα ότι γνωρίζετε κάποιον που συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ο άντρας της ζωής σας, αλλά χρωστάει στην τράπεζα... 
Άλλο τα χρέη να είναι αποτέλεσμα μιας αποτυχημένης επιχειρηματικής προσπάθειας –γεγονός που ενδεχομένως σημαίνει ότι είναι ένας δραστήριος, τολμηρός και αυτοδημιούργητος επαγγελματίας– και άλλο να οφείλονται σε ένα μεγάλο καταναλωτικό δάνειο – οπότε πιθανόν απλώς να είναι σπάταλος και απρόσεκτος με τα οικονομικά τους...
Οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν ως βασικό κριτήριο για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον έρωτα, εκτός και αν... ο μέλλων σύζυγος είναι άνεργος...τρεις στις τέσσερις γυναίκες απάντησαν ότι δεν θα παντρεύονταν κάποιον άνεργο, παρά το γεγονός ότι το 91% υποστηρίζει ότι ο έρωτας είναι ο πρώτος παράγοντας που θα καθορίσει την απόφασή τους αν μη τι άλλο οι έρευνες παρουσιάζουν τις γυναίκες να είναι εγγενώς "προγραμματισμένες" να κυνηγούν το παχύ πορτοφόλι.
 «Αναμφίβολα κανένας δεν θα επέλεγε να ζήσει με χρέη ή να επιφορτιστεί εξ ολοκλήρου με τις οικονομικές υποχρεώσεις του νοικοκυριού ενός ζευγαριού»
Σε 58% ανέρχεται το ποσοστό των "ελεύθερων" που δήλωσε ότι τα χρήματα διαδραμάτισαν ρόλο στο χωρισμό από την τελευταία τους σχέση, τη στιγμή που μόλις 21% χώρισε λόγω απιστίας, το 17% επειδή έπαψε να αγαπά το άλλο του μισό και το 15% λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΟΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΝΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..


ΑΝΕΜΟΣ




ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured