ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Πως να δέσεις έναν Άντρα ,,με Ξόρκια και άλλα Μαγικά!!


Κορίτσια πες τε μου πια γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν άντρα !!!που να έχει μάτια μόνο για σένα και για καμία άλλη, αλλά και να τρέχει συνέχεια από πίσω σου, σαν το πιο πιστό σκυλάκι Yorkshire ...όλες λίγο πολύ θέλουμε 

να έχουμε ενα τέτοιο άντρα... παραδομένο στη σαγήνη σου, απόλυτα εξαρτημένο από εσένα  κοριτσάκι διάβαζες ...Τα παραμύθια με τις σατανικές μάγισσες που μάγευαν τα βασιλόπουλα και τα έκαναν να μένουν σαγηνευμένα εσαεί στην ομορφιά σου είναι τα αγαπημένα σου....(ας είμαστε ειλικρινείς)!!!
Έχω λοιπόν κάμποσα tips να προτείνω, για να προσπαθήσεις τουλάχιστον να μεταμορφωθείς σε μάγισσα Κίρκη και να κάνεις το εκάστοτε αγόρι σου να μεταμορφωθεί με τη θέλησή του σε χαριτωμένο γουρουνάκι, παραδομένο στις διαταγές σου και πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σου:

Θέσε από την αρχή τα όρια.

Και μην του συγχωρείς με το παραμικρό κάθε μικρότερη ή μεγαλύτερη απαράδεκτη συμπεριφορά. Αντίθετα, αν ξεπερνά αυτά τα όρια, πέτα τον έξω από τη ζωή σου. Η αυστηρότητα τον κάνει να σε εκτιμά και να κολλά ακόμη περισσότερο, και εσύ οφείλεις να την εξαντλήσεις όλη επάνω του. Ακούγεται σκληρό, αλλά δεν είναι. Βασικό στοιχείο για να κολλήσει με ψαρόκολλα και όχι UHU του εμπορίου είναι ο σεβασμός, you know. .

Να χειρίζεσαι την εξυπνάδα σου έξυπνα.

Μην κάνεις επιδείξεις γνώσεων, μην δείχνεις ότι ξέρεις πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε, αλλά τόσο όσο...Κι όποιος άντρας σου πει ότι είναι μαζί σου μόνο για τα ψυχικά σου χαρίσματα και τον χαρακτήρα σου, φέρτον μου να τον κορνιζώσω…

Δείχνε του ότι δεν τρελαίνεσαι κιόλας.

Χαλαρή και άνετη, δεν το παίζεις απελπισμένη για να διατηρηθεί αυτή η σχέση με κάθε τρόπο. Ε, μόλις του έριξες το πιο αποτελεσματικό δίχτυ που θα μπορούσες και το ψάρι σύντομα θα σπαρταράει σε αυτά. Αν το ρητό «οι άντρες είναι σαν τα γραμματόσημα» ισχύει μία, το ρητό «μην τους φτύνεις εντελώς, άσε και λίγο σάλιο στους σιελογόνους» ισχύει εις διπλούν. Και μετά άντε να τον ξεκολλήσεις εσύ από πάνω σου!

ΤΕΡΜΑ οι ζήλειες.

Θα σου αναφέρω απλό παράδειγμα και θα καταλάβεις. Το αγόρι σου λείπει όλο το βράδυ, χωρίς να σου πει πού έχει πάει. Όταν επιστρέψει στις 6 το πρωί, πρώτον και βασικόν, δεν πρέπει να σε βρει να τον περιμένεις με τον πάστη στο χέρι, για να ανοίξεις το κεφάλι του και αν φτιάξεις ζυμάρι για πίτα. Από εκεί και πέρα, όταν ξυπνήσει με το καλό, ένα τυπικό «πού πήγες;» θα φέρει ίσως την απάντηση «ε, με το Μήτσο και το Μιχάλη, για μπίρες, και μας πήρε η ώρα!» Εκείνη τη στιμή παίζεται όλο το παιχνίδι από τη μεριά σου. Έχεις τη μπάλα και δύο εκδοχές: α) «Τι λες, ρε @@@@, πες με ποια γύρναγες όλο το βράδυ!!!!» (η μπάλα πήγε στα περιστέρια), β) «Α, τέλεια! Ελπίζω να περάσατε καλά!» (Γκοοοοοοοοοοοοοολ!!!!).
Το να του δείχνεις ότι του έχεις εμπιστοσύνη, είναι ο καλύτερος, στο λέω και στο υπογράφω τρόπος για να τον δέσεις κοντά σου..

Κομμένα τα μυστήρια.

Πέτα κάθε σχετική συμβουλή τύπου «να είσαι μυστηριώδης» ή «να αποπνέεις έναν αέρα μυστηρίου» και άλλες αηδίες. Όχι μόνο δεν δίνεις κίνητρα στον καλό σου να σε ανακαλύψει, αλλά τον κάνεις να ξενερώνει σε χρόνο ρεκόρ προσπαθώντας να μαντέψει τι κρύβεις στο κεφάλι σου. Και δεν θα προσπαθεί επ’ άπειρον, σε διαβεβαιώνω. Αντίθετα, αν είσαι πραγματικά ο εαυτός σου,..
Be yourself λοιπόν, για αρχή!


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured