ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Καλό Πάσχα, με θετική σκέψη ..ANEMOS




Είναι κάποια πράγματα στη ζωή μας που λες γιατί ...ρε Γτμ !!!
Αυτό μπορεί να σημαίνει μια ατυχία ένα γεγονός σε λάθος στιγμή και λάθος τόπο 

μπορεί να σημαίνει γιατί σε μένα θεέ μου… επίσης να βρίσκεις αυτά που θες σε λάθος άτομο τη λάθος στιγμή ακόμα να έρχονται επανωτά χαστούκια και συ να λες Γιατί ρε Γμτ….Ε λοιπόν Σας έχω εξήγηση … επηρεασμένη από το γεγονός ότι διανύουμε τη μ εβδομάδα των παθών για κάποιο λόγο έχει ο θεός και μας δοκιμάζει με διαφορετικό τρόπο τον καθένα μας γιατί δεν αντέχουμε όλοι οι Άνθρωποι το ίδιοι δεν σηκωνόμαστε όλοι το ίδιο σε άλλους παίρνει περισσότερο σε άλλους λιγότερο χρόνο και κάποιο άλλοι δεν σηκώνονται 
ποτέ ίσως γιατί βολεύει...Anyway Κάποιος
Γέροντας μου είχε πει κάποτε αν πέφτουν λεφτά στο σπίτι σου να περιμένεις αρρώστιες αν είσαι μες τη φτώχεια θα έχεις πολλή Αγάπη !!! τότε έλεγα τι λέει ο Άνθρωπος με τα χρόνια έμαθα να διαβάζω τα σημάδια γύρω μου και ..είχε δίκιο τελικά !!! 

Βλέπω και συγκρίνω ανθρώπους και καταστάσεις άλλες φορές αισθάνομαι ότι ο θεός με δωροδοκεί με μικρές δόσεις χαράς και άλλες φορές μου τις παίρνει πίσω και δίνει λύπες..και εκεί που λες δόξα το θεό!!!! Άντε πάλι βοήθα Παναγία μου!! ..σε άλλους δίνει αρρώστιες ξαφνικά στο πουθενά και λεφτά αναπάντεχα στο διάβα σου σίγουρα μας δοκιμάζει δίνει ευκαιρίες να εξιλεωθείς; από παλιές αμαρτίες απλώνοντας χέρι βοήθειας σε κάποιους που το έχουν ανάγκη ..αλλά τι είπε ο χριστός?? Γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο …Ε..όχι πάντα εξαρτάται άλλες φορές αντιδρούμε και άλλες φορές αγνοούμε καταστάσεις γιατί είναι τόσο μικρή η ζωή για να κρατάς κακίες όταν κάτι δεν αξίζει δεν ασχολείσαι κάνεις απλά delete ..και όταν έχεις να αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα υγείας μέσα στην οικογένεια σου αισθάνεσαι τόσο μικρός και ασήμαντος και έχεις ανάγκη να πιστέψεις σε μια ανώτερη δύναμη υπέρτατη πάνω από τη λογική και όλα τα αλλά γύρω σου δεν σε αγγίζουν τα θεωρείς μικρότητες και ασήμαντα … Aαα!! πρέπει πάντα ψηλά το κεφάλι και πάμε για αλλά για καλύτερα !!! περιμένουμε..Πάντα Έρχονται ..και βγαίνει πάλι το ουράνιο τόξο και είναι όλα τόσο λαμπερά και με χρώματα και αρώματα και ρουφάς την μαγεία να την αποθηκεύεις σε μια άκρη του εγκέφαλου για να την ανασύρεις όταν θα την έχεις ανάγκη στη σκοτεινές μέρες η νύχτες που θα έρθουν , και κάπως έτσι μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα χρόνο με το χρόνο και θα έρθουν πολλές ανοιξιάτικες πασχαλινές ημέρες και ζεστά καλοκαιριά ακόμα ποιος ξέρει??? τι θα μας φέρει και τι θα μας ξημερώσει ..Αυτό το ταξίδι που λέγεται Ζωή θέλω να ελπίζω τα καλύτερα για μένα και τον καθένα από εσάς ξεχωριστά και Think positive που λένε και οι φίλοι μου οι Άγγλοι γιατί όταν υπάρχει θετική ανεργία και αύρα ας αφήσουμε να μπει λίγο φως μέσα μας … οι ουρανοί είναι ανοιχτοί μέρες που είναι !!!!
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και ευτυχία ...σε όλο τον κόσμο!




ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured