ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

"Πως θα πάρετε το κοινωνικό μέρισμα"ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ ....

Λοιπόν το επίδομα αν είσαι άνεργος,χήρα, χαμηλόμισθος αλλά είσαι φιλοξενούμενος το χάνεις,αν δεν είσαι φιλοξενούμενος και έχεις δικό σου σπίτι πάλι το χάνεις καθώς παίρνεις τεκμαρτό εισόδημα και ξεπερνάς τα εισοδηματικά κριτήρια.Στο δια ταύτα το επίδομα θα το πάρουν κάτι λίγοι που δουλεύουν μαύρα και δεν έχουν τίποτα στο όνομα τους και το 50-60% θα πάει κυρίως σε αλβανούς και αθίγγανους οι οποίοι έχουν κανονικά αφμ και λαμβάνουν και αλλά επιδόματα από το κράτος κυρίως τα οικογενειακά του ογά.Πάντως είναι για κλάματα το πως μοιράζουν τα λεφτά που πήραν με αίμα απο τους Έλληνες φορολογούμενους...Οι Πακιστανοί, οι Μπαγκλαντεσιανοι, οι Αφγανοί, οι Αλβανοί, οι Γεωργιανοί και ουκ έστι αριθμός, (σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ υπάρχουν στην Ελλάδα λαθρομετανάστες από 94 συνολικά χώρες) παρά το γεγονός ότι στέλνουν κατά εκατομμύρια τα ευρώ πίσω στις χώρες τους από την μαύρη οικονομία, εμφανίζονται ως αναξιοπαθούντες στις εφορίες! Το σκηνικό θυμίζει έντονα τις ημέρες του Νοεμβρίου του 2009 με το περίφημο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, ή ακόμη παλαιότερα, σε πυρόπληκτες περιοχές, με το τριχίλιαρο για όσους δήλωναν πυροπαθείς..Ενώ η χώρα ήταν ήδη σε χρεωκοπία: άνθρωποι που δήλωναν ως κατοικία μία... σκηνή, ή ακόμη και ένα... δέντρο λάμβαναν με χαρακτηριστική ευκολία την πρώτη δόση του επιδόματος.Έτσι μοιράζει ο Σαμαράς το πρωτογενές πλεόνασμα (εδώ γελάμε) σαν διανομή κοινωνικού μερίσματος..Είσαι μπάτσος και παίρνεις μέχρι 1500?? Τσίμπα 500αρικο...Ηθικόν δίδαγμα, έφτιαξαν έτσι το μοίρασμα για να πάει μόνο,στο σύστημα διαπλοκής, διάβαζε "ένστολους" γιατί χρειάζεται την ψήφο τους.
Είσαι άνεργος και μένεις στους γονείς? Τσίμπα ένα ...μύδι.Δεν πρόκειται περί κοινωνικού μερίσματος. Πρόκειται περί εκλογικού επιδόματος προς άγραν ψήφων.Τα υπόλοιπα περί ανέργων και χαμηλοσυνταξιούχων είναι το ζαχάρωμα του χαπιού για να το καταπιεί πιο εύκολα ο ελληνικός λαός...Απλά και ξεκάθαρα
Έτσι δυστυχώς κυλά η θλιβερή πραγματικότητα στην επίσης αυτή θλιβερή χώρα.
Να σημειωθεί τέλος ότι μέχρι τώρα έχουν γίνει δεκτές 42.000 αιτήσεις , με το κονδύλι αυτό να ανέρχεται στα 26,5 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που στην πλειοψηφία τους θα οδεύσουν κατευθείαν εκτός συνόρων για την ενίσχυση των οικονομιών κεντροασιατικών και βορειοαφρικανικών χωρών!
Ακόμη ένας μύθος περί «κοινωνικής αλληλεγγύης» της κυβέρνησης καταρρέει και μάλιστα με θόρυβο..Διότι ο σκοπός του δεν είναι να βοηθήσει, αλλά να κάνει αυτούς που τον ψηφίζουν να πιστέψουν ότι βοηθάει τους αναξιοπαθούντες.
Φυσικά το αποτέλεσμα είναι να εξοργιστεί ακόμα περισσότερος ο κόσμος.
Μπράβο στον εμπνευστή.... Στις εκλογές θα τα πούμε.!!!!







ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured