ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ήρθε η Άνοιξη στο Μπαλκόνι μας !!!


Γιατί άνοιξη, χωρίς πρωινό καφέ στο μπαλκόνι δεν έρχεται έρχεται??Φτιάξτε από την αρχή το μπαλκόνι σας τώρα που έρχεται η Άνοιξη!- Το μπαλκόνι θα πρέπει να αποτελεί ακόμα ένα δωμάτιο του σπιτιού σας μην το μετατρέψετε σεαποθηκευτική ντουλάπα. Πολύ συχνά, τα μπαλκόνια γίνονται αποθήκη για παλιά έπιπλα, παιχνίδια, καρέκλες, και σπασμένα αντικείμενα....
.
Μην αφήσετε να συμβεί κάτι τέτοιο στο δικό σας! Το μπαλκόνι σας είναι το δικό σας υπαίθριο λημέρι, η υπαίθρια τραπεζαρία σας, η υπαίθρια βιβλιοθήκη σας. Και με ποιον τρόπο θα συμβεί αυτό;Εδώ έμείς έχουμε μαζέψει για’σας χρήσιμες και μοναδικές ιδέες για την διακόσμηση του χώρου σας στο καλύτερο που μπορεί να γίνει.Ετοιμάζουμε το μπαλκόνι ή τη βεράντα, προκειμένου να γίνει το αγαπημένο μέρος του σπιτιού για τους επόμενους μήνες, διακοσμώντας το οικονομικά και με στιλ!  Εμπνευστείτε λοιπόν από τις εικόνες μας, αφήστε την φαντασία σας να ξεπεράσει όλα τα όρια και δημιουργείστε τον δικό σας παράδεισο, όπου θα χαρείτε με την οικόγένεια τους φίλους σας, αλλά και μόνοι σας.Οι γλάστρες σε πιο μοντέρνο ύφος και σε διαφορετικά μεγέθη θα δώσουν ασυναγώνιστο στιλ στον χώρο. 


Άνετος καναπές
Αντί για τραπεζαρία βεράντας, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν καναπέ με αφράτα, πολύχρωμα μαξιλάρια.
Αν ο χώρος είναι περιορισμένος μια καλή λύση είναι βάλετε παγκάκι Τι θα λέγατε αν αντί για ένα μεγάλο coffee table επιλέγατε δύο μικρότερα για το καθιστικό σας; Πρόκειται για μια τάση, που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στη διακόσμηση. Συνήθως επιλέγονται σε μεγαλύτερα σαλόνια, που υπάρχει άνεση και δεν κλείνουν το χώρο. Μπορείτε να επιλέξετε δύο ίδια και να τα τοποθετήσετε το ένα δίπλα στο άλλο αλλά και δύο διαφορετικά στο ίδιο πάντα design **************************
Μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα και μη διστάσετε να χρησιμοποιείστε έντονα χρώματα. Μπορείτε να βάλετε γλαστρούλες να κρέμονται από τα κάγκελα του μπαλκονιού, οι οποίες θα είναι γεμάτες με πολύχρωμα λουλούδια. Το μπαλκόνι σας θα μοιάζει με τα μπαλκόνια που ομορφαίνουν τους δρόμους του Παρισιού.


Τις γλάστρες που έχετε στο πάτωμα μπορείτε να τις βάψετε με διάφορα χρώματα της αρεσκείας σας, τα οποία καλό θα είναι να ταιριάζουν με τα καλύμματα των καρεκλών/του καναπέ σας. Οι πιο τολμηρές, μπορείτε να βάψετε ακόμα και το πάτωμα- ειδικά αν είναι ξύλινο.μια ωραία ιδέα είναι γλάστρες απο παλιές σαμπρελες δείτε το αποτέλεσμα ..Τέλειο!!! Τέλος, μη ξεχάσετε να το τοποθετήσετε φαναράκια σε κάθε γωνία του μπαλκονιού,η Κρεμάστε βαζάκια με κεράκια στο μπαλκόνι για να δημιουργήσετε άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα. κατά τις βραδινές ώρες για να τις απολαύσετε μόνη η με καλή παρέα !!!


Το μπαλκόνι σου είναι έτοιμο, και η άνοιξη είναι εδώ για να το απολαύσεις. ...  Καλή επιτυχία!!!!!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured