ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Δυο Gianna+Gianna στην Έξοχή

Σήμερα είχε μια πολύ ωραία μέρα ξεσηκωτικη ..από αυτές που δεν κρατιέσαι μέσα σκάει τηλέφωνο η ξαδερφούλα πάμε περίπατο να μαζέψουμε και χόρτα? Αυτό ήταν δεν ήθελα και πολύ φουλ εξοπλισμό φόρμα αθλητικά αντηλιακή και γυαλιά ΑΑ ~ τσάντα και μαχαίρι με το που ακούω την κόρνα απέξω εξαφανίζομαι ..και φτάνοντας στη μέση της διαδρομής ήρθε και η εύλογη ερώτηση ξέρεις να μαζεύεις χόρτα? Κοιταχτήκαμε με απορία ούτε εγώ τα ήξερα ούτε η ξαδέρφη Γιάννα και Γιάννα παρεμπίπτοντος ίδιο σόι αλίμονο ίδια άνομα είμαστε παραδοσιακοί ανάθεμα το σόι μου χάχα !! (είναι η αγαπημένη μου ξαδέρφη)με διαβάζει γη αυτό το λέω ..έλα πλάκα κάνω!! Anyway ..
αυτό το ξέρω είναι ζοχος!!
Τα προσπεράσαμε όλα και επικεντρωθήκαμε στα χόρτα ήξερα εγώ δυο ήξερε και η Γιάννα αλλά δυο και σε online επικοινωνία με τη θεία μου και μαμά της θα τρώγαμε ένα πιάτο σαν περήφανες νοικοκυρές από τον κόπο μας νομίζαμε … φτάνοντας στον προορισμό μας μαγευτήκαμε από τα χρώματα μας παρέσυρε η φύση και γίναμε παιδιά οι φώτο που βλέπεται είναι από την εξόρμηση μας είχα καιρό να νιώσω την αίσθηση με τη γη και το πράσινο ολόγυρα μου .. σε χαλαρώνει αφήνει στο τέλος μια αίσθηση απίστευτης γαλήνης και πληρότητας. Πόσο καταλυτικά όμορφα είχε πει ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ: Διάβασα κάπου αυτό και σας το μεταφέρω ..η επαφή με τη Γη συνδέει το σώμα μας με τους ρυθμικούς κύκλους του ενεργειακού πεδίου της γης….μιας και η συχνότητα του ανθρώπου είναι ακριβώς στον ίδιο κύκλο. Οι κύκλοι αυτοί έχουν τεράστια σημασία για τη ρύθμιση των βιολογικών μας ρολογιών, των ορμονικών κύκλων και των φυσιολογικών μας ρυθμών. Έτσι η γείωση μας βοηθάει να διατηρούμε μια ψυχολογική και φυσιολογική ισορροπία. Όταν γειωνόμαστε μεταφέρονται ελεύθερα τα ηλεκτρόνια από τη Γη στο σώμα μας… Γειωθείτε….για να απογειωθείτε…..!!! Ε λοιπόν έχει απολυτό δίκιο σας το συστήνω ανεπιφύλακτα περπατήστε ξυπόλητοι ξαπλώστε Κάντε γείωση με τη γη και η μάνα γη θα τραβήξει κάτω όλες τις παθήσεις. Ακούγεται τρελό αλλά δεν θα πάθει τίποτα το πεντικιούρ πιστέψτε με !! Σκεφτόμουν πως απομακρύνθηκα τόσο πολύ από τη γη μου ξέχασα να περπατώ στα χωράφια και τα αντικατέστησα με aerobic kai step 
τρώμε Τροφές μεγαλωμένες με «παρά φύσει» τρόπους καταλήγουν στα πιάτα μας καθημερινά και τα νοσοκομεία γεμίζουν και ανθούν οι φαρμακοβιομηχανίες για να ρίξουμε τη χοληστερίνη και δεν έμαθα ποτέ τα χόρτα που η γη μας χαρίζει απλόχερα ..ποσό αστή έγινα με τα χρόνια ζώντας μέσα στα καυσαέρια της Αθήνας, Το άγχος της καθημερινότητας για το μεροκάματο του τρόμου; Οι γρήγοροι ρυθμοί; Τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να προλάβουμε κάτι που πραγματικά δε ξέρουμε! Φταίω ..Φταίμε. Όλοι εμείς. Είτε αυτοί είναι οι γονείς μας, είτε οι παππούδες μας, είτε εμείς οι ίδιοι. Εγκαταλείψαμε την ύπαιθρο και μαζευτήκαμε στην πόλη αναζητώντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής είχα ξεχάσει τη διαφορά που βρίσκετε η ποιότητα ?? Είναι εδώ στον καθαρό αέρα, στη γνήσια καθαρή νόστιμη τροφής, αλλά και της ανθρώπινης επαφής που χάθηκε τώρα πια… Δε θέλω να περιμένω μια καλή νεράιδα, που μπορεί να μην εμφανιστεί ποτέ…Θέλω να αντιδράσω Σήμερα…Τώρα...ΥΓ τα χόρτα μας κόστισε περισσότερο το κινητό αλλά ένα πιάτο θα βγει !


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured