ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Καλό Μήνα & Πιάστε Το Μάη!

Καλημέρα πρωτομαγιά σήμερα καλό μήνα Εσείς πού θα πιάσετε τον Μάη; θα ξεχυθείτε στα βουνά στις θάλασσες στα λαγκάδια στα πάρκα στη φύση να κάνετε το μαγιάτικο στεφάνι σας ..Έτσι για την ιστορία να σας θυμίσω ότι σήμερα είναι εργατική πρωτομαγιά και δεν είναι αργία, είναι απεργία. γιατί κάποιοι εργάτες έχυσαν αίμα Οι εξεγέρσεις των εργατών του Σικάγο στις αρχές Μάη του 1886, το 1924 στην πλατεία Κοτζιά πάλεψαν για να κατακτήσουν το 8ωρο αντί 16-18 ώρες εργασίας που ήταν παλιότερα και τώρα εσείς μπορείτε για να πατε να μαζέψετέ μαργαρίτες στους αγρούς να ξεχυθείτε στις ταβέρνες να τιμήσατε δέοντος κρέατα μπύρες ,κρασιά τζατζίκια  όλα αυτά τα λαχταριστά μεζεκλίκια 
άλλωστε όλη η Ελλάδα είναι μια ζωγραφιά,ότι και αν επιλέξετε βουνό ή θάλασσα Υποψιάζομαι βέβαια πως στις παραλίες θα γίνεται ο σχετικός χαμός έτσι Ο Άνεμος σας δίνει μερικές προτάσεις στην Αθήνα που πήγαμε και τα συνιστούμε για να περάσετε καλά με την παρέα σου ή την οικογένειά σου να κάνετε πικ-νικ την Πρωτομαγιά, .να χαρείτε τη μέρα!! να χαλαρώσετε να διασκεδάσετε να πιάσετε το Μαι και ότι άλλο σας κάτσει τέλος πάντων..Άνοιξη είναι όλα επιτρέπονται ~~
• Κτήμα Τατίου (Βαρυμπόμπη): Έχει σε δύο διαφορετικά μέρη τραπέζια , και παιδική χαρά καθώς και χώρο για να παίξετε μπάλα. Το ποδήλατο ενδείκνυται εφόσον δεν έχει βοηθητικές ρόδες. Στο κτήμα μπορείτε να δείτε εξωτερικά τα πρώην βασιλικά κτίρια και να απολαύσετε τη φύση
• Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας: Βρίσκεται μέσα στην πόλη αλλά σου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγεις. Υπάρχουν τραπέζια, παιδική χαρά και δυνατότητα για ποδηλασία.
• Βοτανικός Κήπος Διομήδους (Χαϊδάρι): Ένας προορισμός που είναι ελάχιστα γνωστός αλλά είναι υπέροχος. Ένας όμορφος και περιποιημένος κήπος που μπορείτε να δείτε ποικιλία φυτών και δέντρων με σήμανση για το όνομα και τα χαρακτηριστικά του. Υπάρχουν τραπέζια πικνίκ αλλά δεν επιτρέπεται η μπάλα και το ποδήλατο.
• Δάσος Καισαριανής: Ένα βουνό δίπλα στην Αθήνα, που μπορείτε να κάνετε μικρές διαδρομές ορειβασίας και υπάρχουν τραπεζάκια πικνίκ. Το μέρος δεν ενδείκνυται για μπάλα και ποδήλατο καθώς είναι πλαγιά. Μπορείτε να επισκεφτείτε και το όμορφο μοναστήρι της Καισαριανής.
• Πάρκο Τρίτση (Ίλιον): Πάπιες, ψάρια στην υπέροχη λιμνούλα και πολλά πουλιά σας περιμένουν σε αυτό το όμορφο μέρος. Είναι ιδανικά για ποδήλατο και μπάλα και μπορείτε να βρείτε τραπέζια για πικνίκ. Μειονέκτημά του είναι η πολυκοσμία. Υπάρχει καφετέρια, μικρό λούνα Παρκ και παιδική χαρά.
Εξοπλιστείτε με καλή διάθεση και όρεξη για περιπέτεια, φροντίστε να φτάσετε νωρίς (καλό είναι πριν τις 12:00) για να μη βρείτε κατειλημμένα τα τραπέζια και είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε μια υπέροχη ημέρα  Και παρακαλώ πολύ μην ξεχάσετε φεύγοντας να πάρετε τα σκουπίδια σας για να ξαναβρείτε το μέρος το ίδιο όμορφο όπως το βρήκατε...λοιπόν σήμερα Αφήστε τα κομπιούτερ και πιάστε τα λουλούδια! Καλό είναι να μην ξεχνάμε, διότι κάπου-κάποτε, κάποιοι πέθαναν. Δεν είναι αργία, είναι απεργία.. Για μια κοινωνία δημιουργίας και ελευθέριας χωρίς εκμεταλλευτές, εκμεταλλευομένους και εργατοπατέρες......ελπίζω να περάσατε όλοι και όλες πολύ όμορφα σήμερα… Μαντάμ εν Μεσιέ Και είπαμε Στο χρώμα του έρωτα, της επανάστασης, της ουτοπίας...χωρίς φόβο, ενοχή ή πάθος ~~.Μαγιόξυλο και Μάης καλή Πρωτομαγιά!!! καλό μήνααα!!!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured