ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Κουίζ η λίστα Λαγκάρντ



Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση με την περίφημη λίστα Λαγκάρντ που περιλαμβάνει τους 1.991 Έλληνες με καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες. Κι αυτό, γιατί παραμένει μυστήριο αν τελικά ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου γνώριζε ή όχι για την λίστα αυτή.
Στο περιοδικό «Hot Σταυρόλεξο», στα τεστ παρατηρητικότητας, δημοσιεύονται σήμερα οι δύο λίστες Λαγκάρντ και οι αναγνώστες, καλούνται να εντοπίσουν τις διαφορές ανάμεσα σε δύο εκ πρώτης όψεως όμοιες εικόνεs
Το γνωστό παιχνίδι «Βρείτε τις διαφορές», εικονογραφούν σήμερα σε γνωστό περιοδικό με σταυρόλεξα, οι λίστες Λαγκάρντ, σε ένα διαγωνισμό, που θα δοκιμάσει την υπομονή και την παρατηρητικότητα των αναγνωστών .
Με τη βουλή κλειστή, και τον Τσίπρα να το έχει ρίξει δυο βδομάδες στη σάμπα και το ταγκό είναι καλή η στιγμή. Κλιμακώνεται η υπόθεση της 
<<νέας λίστας Λαγκάρντ>>
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του περιοδικού, η δημοσίευση της λίστας έγινε για να βοηθήσουν το υπουργείο οικονομικών στην αντιπαραβολή των ονομάτων, αφού το αναγνωστικό κοινό αυτών των περιοδικών, είναι ιδιαίτερα εξασκημένο σε τέτοιου είδους κουίζ. τι ακριβώς μας κάνει να πιστεύουμε οτι θα υπάρξει κάποια Νέμεση για αυτούς που είναι στην λίστα?

Κάποιοι θα διωχθούν για φοροδιαφυγή ΙΣΩΣ ,αν τα δηλωθέντα εισοδήματα τους δεν συνάδουν με τις καταθέσεις τους έξω.
Κάτι τρέχει στα γύφτικα ..ΜΗΝ Περιμένετε να πάνε στη φυλακή ο Παπακωνσταντινου και ο Χοντρός;Είναι πολύ μεγάλοι και ζωντανοί στην πολιτική  ακόμα, τους χρειάζονται , για να τους σφάξουν έτσι εύκολα.
Το πηγάδι…. Παπακωνσταντίνου έχει μεγάλο… Βάθος
Μην κοιτάς τον μπον βιβερ με τη βλαχάρα που καταλήξανε στην ψειρού  τελειωμένα χαρτιά ήτανε γι αυτούς...

Ας μην ξεχνάμε οτι αυτός ο λαός εχει καταπιεί και ξεχάσει..ΠΟΛΥ μεγαλύτερα σκάνδαλα για να δούμε τη θα γίνει και με τη λίστα  Λαγκάρντ.


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured