ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

"Συγγνώμη λάθος" λέει τώρα το ΔΝΤ


“Συγνώμη λάθος” λέει τώρα το ΔΝΤ κάνοντας την ... αυτοκριτική του για τη συνταγή λιτότητας που επέβαλε στην Ελλάδα και η οποία βύθισε τη χώρα σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση.
ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ“
Τι νόημα έχει η αναγνώριση του λάθους, όταν έχουν διαλυθεί οι κοινωνικές δομές, η ατομική ψυχολογία και όταν ο φασισμός μαυρίζει καθημερινές εικόνες και δράσεις.
Η απροκάλυπτη παραδοχή του «λάθους», από το ΔΝΤ, αποδεικνύει και τον απροκάλυπτο τρόπο που αντιμετώπισαν την χώρα μας. Αποδεικνύουν την περιφρόνηση προς έναν λαό, την απαξίωσή τους για το επίπεδο ζωής του. Αποδεικνύουν την πλήρη αδιαφορία τους για την αξιοπρέπεια αυτού του λαού. Ήρθαν με βίαιο και ιταμό τρόπο να «σώσουν» και τώρα με τον ίδιο βίαιο και ιταμό τρόπο παραδέχονται πως όχι μόνο δεν έσωσαν αλλά τα έκαναν και χειρότερα.
Τα ερωτήματα μετά από αυτή την παραδοχή ήττας και της καταστροφής, παραμένουν 

- Ποια θα είναι η επανόρθωση, εφόσον έγινε λάθος;
- Ποια θα είναι η ποινή για αυτόν που έκανε λάθος;
- Ποια θα είναι η ποινή για τους συνεργάτες αυτών που έκαναν λάθος;
- Πως γίνεται ενώ παραδέχονται το λάθος, να συνεχίζουν στην ίδια κατεύθυνση και μάλιστα με εντονότερα, ποιοτικά και ποσοτικά πακέτα μέτρων.
- Πως λέγεται αυτός ο λαός, που αποδέχεται τα λάθος μέτρα, εξαθλιώνεται, ψηφίζει τους συνεργάτες του ΔΝΤ, για να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα λάθος μέτρα, ώστε να εξαθλιωθεί περισσότερο;
- Πόσο πιο μαλάκας μπορεί να νιώσει ο μαλάκας, όταν τον αποκαλούν παγκοσμίως μαλάκα;
ΩΡΑΙΑ! ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!

ANEMOΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured