ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ

ΑΒΒΑ
Όλες αυτές τις μέρες είναι πολλή δύσκολες για όλους τους Ελληνες και προσπαθώ να βάλω και λίγο χιούμορ να παρουσιάσω ακόμα και την πολιτικη επικαιρότητα με ένα διαφορετικό τόνο, χαλαρό και σίγουρα πολύ αστείο. 
Τις τελευταίες ημέρες η ειδησεογραφία είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στις κρίσιμες στιγμές που ζει η Ελλάδα, 

Λένε ότι με την ακυβερνησία που προκαλεί η άρνηση του Τσίπρα για σχηματισμό κάποιας συμμαχίας, προκαλείται χάος και η χώρα κινδυνεύει από ασύντακτη χρεοκοπία. Μα ολόκληρη η προεκλογική καμπάνια της σοβαρής τάχα μου και αξιόπιστης ΝΔ, στηρίχτηκε στην εξής μονοκόμματη και δογματική επωδό: Χωρίς δική μας αυτοδυναμία θα πάμε σε νέα εκλογική αναμέτρηση. Μάλιστα αν και στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση δεν έβγαιναν τα κουκιά της αυτοδυναμίας, ε, τότε ίσως για τρίτη φορά στις κάλπες. Τότε οι δεύτερες εκλογές λειτουργούσαν ως μοναδικό εφαλτήριο σωτηρίας. Σήμερα που η ΝΔ γκρεμίστηκε αποτελεί κίνδυνο χρεοκοπίας. Πως το λένε αυτό; Μα φυσικά καιροσκοπισμό και φιλοτομαρισμό.


Λένε ότι με τα καμώματα του Τσίπρα κινδυνεύει η χώρα να καταλήξει στην δραχμή. Μα επί δύο και πλέον χρόνια, από το πρώτο Μνημόνιο, οι περισσότεροι διεθνείς χρηματοπιστωτικοί οίκοι και η συντριπτική πλειοψηφία των αναλυτών ισχυρίζονται και προβλέπουν ότι αργά η γρήγορα η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ. Γιατί αυτό; Θα σας το πω εντελώς απλά. Είναι ποτέ δυνατόν εγώ ο Μήτσος από την Ψωροκώσταινα να χρησιμοποιώ για τις συναλλαγές μου ισχυρότερο νόμισμα από το αμερικανικό δολάριο και από το ελβετικό φράγκο; Τρελό. Σα να λέμε ότι εγώ ο ίδιος Μήτσος με χίλια ευρώ τον μήνα καταφέρνω να διατηρώ βιλάρα πέντε χιλιάδων τετραγωνικών. Επομένως με ή χωρίς Τσίπρα ο κίνδυνος εξόδου παραμένει ο ίδιος.

Λένε ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάσχει από ικανά στελέχη. Μα το 1981 τον Τσοχατζόπουλοδεν τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του. Και τέλος, να το υπογραμμίσω κι αυτό, αν ο Αντώνης ή ο Βαγγέλης διέθεταν την ίδια δυναμική ανάπτυξης και πολλαπλασιασμού των δυνάμεών τους όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, να είστε σίγουροι ότι από την πρώτη στιγμή θα πετάγανε τις διερευνητικές εντολές στα σκουπίδια και με σύνθημα «βουρ για την εξουσία και την σωτηρία της πατρίδας» θα προκαλούσαν εδώ και τώρα επαναληπτικές εκλογές. Μην τους ακούτε. Είναι ζήτημα συσχετισμού δυνάμεων.
 Ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured