ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Καλοκαίρι και Έτοιμοι... για Όλα ???



Με την Π. καταλήγουμε: το καλοκαίρι δεν είναι εποχή για σχέση.Ο χειμώνας είναι.Αγκαλίτσες,χουχουλιάσματα,φιλάκια,ζεστά σκεπάσματα...Πίνω μια γουλιά καφέ και χαζεύω την θέα αμίλητη.

-Κοίτα αυτόν,ας πούμε!Αν είχες σχέση τώρα,κάτι δεν θα σε σταματούσε;,με ρωτάει η Π. με ύφος "Σκάστε όλοι!Τετραγωνίζω τον κύκλο.".

-Και τώρα κάτι με σταματάει,γιατί αυτός είναι αίσχος!

-Εντάξει,είσαι γνωστή κακόγουστη,οπότε δεν μιλάω μαζί σου για τέτοια.Άστον αυτόν τότε!Στο νησί,για παράδειγμα,θα μπορούσες να κάνεις παιχνίδι,ενώ θα ήξερες ότι σ' ένα άλλο νησί είναι ο δικός σου;

-Όχι.

Σιωπή για λίγα δευτερόλεπτα...Η Π. χαμογελάει.Γυρνάει προς το μέρος μου:

-Θυμάσαι ρε βλάκα,εκείνον που σ' άρεσε πέρυσι;

Την κοιτάζω σκεπτική.

-Ποιον λες τώρα;Μ' άρεσαν αρκετοί πέρυσι.

-Εκείνον τον ψηλό,με τα κοντοκομμένα,ξανθά μαλλιά και το ριγέ Lacoste;

Χαμογελάω πονηρά,γιατί τον θυμήθηκα.

-Ξεχνιέται αυτός;

Κι ενώ θυμόμασταν τους ωραίους του καλοκαιριού,σκάει μύτη ο σερβιτόρος.Μας κρύβει την θέα,στέκεται μπροστά μας κόκαλο.Τον κοιτάζουμε,μας κοιτάζει,τίποτα...Το 'χε βάλει στο αθόρυβο,ώσπου βγάζει από πίσω απ' την πλάτη του δυο χαρτάκια!Μετά βίας κρατήθηκα να μη γελάσω με το ύφος "Σας έκανα έκπληξη τώρα,γατάκια!Χα!".

-Αυτά είναι κι έτσι...,μας λέει.

-Κι έτσι;,τον ρωτάω με ύφος "Τι θέλει να πει τώρα ο ποιητής;".

-Κι έτσι...εκπτωτικά ντε!

-Ε μα πες το έτσι,ντε!

Γελάει,αφήνει τα χαρτάκια κάτω απ' το ποτήρι με το νερό μου και γίνεται Λούης.Μπουχός.Τραβάω γρήγορα τα χαρτάκια,για να μην παπαριάσουν (την ξέρετε την λέξη,ε;Μη νομίζετε ότι βρίζω κιόλααα!) απ' το νερό και τα περιεργάζομαι.Και ναι,είχαμε κι επίσημα έκπτωση πέντε ευρώ για τα Γκαλερί ντε Μποτέ!

"Ωραία!",μου λέει η Π. και με κοιτάζει συνωμοτικά.Έχουμε ένα -ας πούμε- "έθιμο": κάθε φορά που πρόκειται να πάμε κάποιο ταξιδάκι μαζί,ξεχυνόμαστε στα μαγαζιά κι αγοράζουμε καλλυντικά.Ή πρήζουμε για λίγο τις πωλήτριες,μας πρήζουν κι αυτές και φεύγουμε.Έχω γεμίσει ένα διάφανο βαλιτσάκι και δυο νεσεσέρ με δαύτα,αλλά δεν έχει σημασία.Το ίδιο κι εκείνη.Καμιά φορά πηγαίνω σπίτι της,ψαχουλεύουμε τα νεσεσέρ μας και ρωτάμε η μια την άλλη "Τώρα αυτήν την μαλακία την φοράς;" και γελάμε.Οι μαμάδες μας γκρινιάζουν,"Εσύ τα μαζεύεις από δεξιά κι αριστερά,μωρέ;"."Καλά,πόσα έχετε;",μας ρωτάνε έκπληκτα τα κορίτσια που μπαίνουν στο δωμάτιο.

Αύριο κανονίσαμε να εξαργυρώσουμε τα "κι έτσι...εκπτωτικά".Η Π. σηκώνει το ποτήρι της,κοιτά ευθεία κι επαναλαμβάνει "Άσε μας χριστιανή μου!
Δεν είναι εποχή για σχέσεις το καλοκαίρι!
Θαύμασε την ομορφιά του απέναντι τώρα.".

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured