ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Πέτα Γιώτα την κιλότα


Είναι υπέροχος. Όμως στο σεξ νιώθεις σαν να βλέπεις κάθε φορά την ίδια ταινία. Ευτυχώς υπάρχει τρόπος να αφυπνίσεις τη δημιουργικότητά του.Το θέμα είναι ότι οι άντρες δεν έχουν ανάγκη την ποικιλία για να έρθουν σε οργασμό, κι έτσι δεν τους απασχολεί το να στήσουν ολόκληρα σενάρια. 
Αντίθετα, εσύ αναζητάς το πάθος, την έκπληξη......
Πριν σκεφτείς να τον χωρίσεις, σου έχουμε ευχάριστα. Πίστεψέ μας, το κακό παιδί που κρύβει μέσα του θα εμφανιστεί μόλις τον εμπνεύσεις με μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες.

You’ve got male


Κατά τη διάρκεια της ημέρας στείλ’ του ένα σέξι μήνυμα. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, όπως «Απόψε μπορείς να μου κάνεις ό,τι θέλεις». Το κεφάλι του θα γεμίσει άμεσα με ιδέες και εμπνεύσεις, ενώ θα έχει αρκετό χρόνο για να φτιάξει ολόκληρο πλάνο, ώστε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου.

Sex in the city

Ξέρεις ότι κάθε φορά που πρόκειται να το κάνετε σου προτείνει να πάτε «μέσα». Το κρεβάτι είναι το μόνο μέρος που χαίρεται την αγάπη σας, αλλά εσύ χρειάζεσαι μια αλλαγή. Πειραματιστείτε και σε άλλα μέρη, όπως το αυτοκίνητο, ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, Για να του δώσεις μια ιδέα σχετικά με το τι έχεις στο μυαλό σου, φρόντισε να τον ενημερώσεις ότι το συγκεκριμένο βράδυ δεν θα φοράς εσώρουχα.

Τα βλέπεις;

Εκείνος έχει ολόκληρο αρχείο με πορνό στον υπολογιστή του. Εσύ μπορείς να το εκμεταλλευτείς και να του προτείνεις να δείτε μερικά βίντεο μαζί. Πάρτε ιδέες και φροντίστε να τις κάνετε πράξη μεταξύ σας. Όταν δει ότι είσαι ανοιχτή και σε πιο κίνκι προτάσεις, το πιθανότερο είναι ότι θα πάρει κι εκείνος θάρρος.

Ταχύρρυθμα μαθήματα στριπτίζ για να βγει (κι αυτός) απ’ τα ρούχα του ...Και άλλες 68 τσαχπινιές που θέλεις να του κάνεις

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured