ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

«Πιστεύεις στον Άγιο Βαλεντίνο;» Ε..εε ??

Ξημερώνει 14η Φεβρουαρίου. Κάτι διαφορετικό υπάρχει στον αέρα, σαν να ψέκασαν την ατμόσφαιρα με σανταλόξυλο και μπαλάντες του  Χατζηγιάννη.
πλανάται στην ατμόσφαιρα μια μαγική εσάνς με κόκκινο χρώμα παντού ..Λοιπόν 
Είσαι ερωτευμένος; Φάε ένα σοκολατάκι με σχήμα καρδιάς και γέμιση φράουλα για να το αποδείξεις. Είσαι single; Φάε κι εσύ ένα σοκολατάκι οποιουδήποτε σχήματος και γεύσης για να μην μελαγχολήσεις και για να εξισορροπήσεις την έλλειψη, Είσαι υπογλυκαιμικός; Φάε κι εσύ ένα σοκολατάκι, ίσως είσαι ο μόνος που έχεις μια καλή δικαιολογία. ...Σε κάθε περίπτωση, ο Άγιος Βαλεντίνος θέλει να σε παχύνει κάτι τα ρομαντικά δείπνα για δυο κάτι τα γλυκά σε σχήμα καρδιάς κάτι τι λίγωμα της ημέρας ... Κι εκεί είναι που αναρωτιέσαι αν βρίσκεσαι στην ίδια πόλη με  την προηγούμενη μέρα !!!! ...Μπορεί..να τα κοροϊδεύω..όλ' αυτά..αρκουδάκια και καρδούλες κι αγαπούλες..αλλά..πλάκα - πλάκα...όλοι κρυφοπεριμένουμε  και χαζολαχταρουμε ..να σκάσει μύτη..κάποια εκπληξούλα ! Λόγω ημέρας πάντα !!!
Επίσης..θα μου άρεσε..τη 'μέρα αυτή..να φανερωθεί..ένας γνωστός - άγνωστος και να εκδηλώσει..το μυστικό..έρωτά του..για 'μένα.. Να μου αφήσει - π . χ . - στο παρμπρίζ..ένα κόκκινο τριανταφυλλάκι ( μπουμπουκάκι,κατά προτίμησιν ) ..
Ή να μου στείλει..στο σπίτι..ένα μπουκετάκι ορχιδέες..Ή να βρω..στο γραμματοκιβώτιό μου..ένα ραβασάκι..Anyway  θα περιμένω τον καλό μου να ντυθεί Κινέζος και γω δασκάλα του έρωτα και να έχουμε ένα πριβε μασκέ πάρτι χαχαχα ...εδώ γελάτε!!! 
Το θέμα πάντως είν'ένα :
Όσο μεγαλώνω ξεμωραίνομαι ...κι εδώ γελάτε!!!
ΟΚ ας σοβαρευτούμε τώρα ...Αν θέλετε την άποψη μου, ο έρωτας και η αγάπη δεν χωράνε σε μια μέρα , ούτε σε καρτούλες και λουλούδια. Ο έρωτας και η αγάπη εκφράζονται καθημερινά απέναντι στον /στην σύντροφο μας , με το ενδιαφέρον, την φροντίδα , την ζεστασιά , την τρυφερότητα και την κατανόηση. Εάν τις υπόλοιπες 364 μέρες του χρόνου κάνουμε την ζωή του συντρόφου μας κυριολεκτικά ΄ποδήλατο΄ τότε πως εκείνη η μια μέρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να διαγράψει τα πάντα ; Δύσκολο ! Τουλάχιστον σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να κάνουμε ανακωχή για μια μέρα , να ξεχάσουμε όλα τα προβλήματα της σχέσης μας και να αναπολήσουμε τις μέρες που ήμασταν ερωτευμένοι χωρίς τις σκοτούρες και τις ευθύνες της καθημερινότητας και ίσως έτσι να μπορέσουμε να βρούμε κάποιες λύσεις σε αυτά που μας απασχολούν.
Εύχομαι σε όλους σας να περάσετε μια υπέροχη βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και ερωτευμένες στιγμές! Εύχομαι σε αυτούς που ψάχνουν...να βρουν το ταίρι τους και σε αυτούς που έχουν ήδη βρει το ταίρι τους να το χαίρονται για πολύ καιρό με αγάπη! Όσοι ετοιμάζεστε να κάνετε μια έκπληξη , ή να εκφράσετε τον έρωτα σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου , τολμήστε το! Η πραγματικότητα πολλές φορές ξεπερνά την φαντασία σε ομορφιά! Μην ξεχνάτε πως η τύχη βοηθά του τολμηρούς. Εύχομαι ο φτερωτός ζαβολιάρης Θεός του έρωτα να χτυπήσει και την δική σας πόρτα!  Θα του ανοίξετε;
Tok Tok ....                Happy Valentine’s Day.


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured