ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Opportunity- "Μια Ευκαιρία Ζητώ ...


Τι θέλω να γίνω πλούσιος η φτωχός ??
Τώρα θα μου πείτε τι ερώτηση είναι αυτή όλοι πλούσιοι θέλουμε να γίνουμε γιατί είναι πολύ εύκολο να συνηθίσεις σε μια ωραία άνετη πολυτελή ζωή και όλα αυτά τα προσφέρει . ΣΤο Χονγκ Κονγκ περνάνε οι μέρες μου τόσο γρήγορες σαν αστραπή;Νομίζω ότι εδώ Ζω μέσα σε μια μέρα, χιλιάδες χρόνια; το λέω αυτό γιατί είναι τόσο γεμάτες οι μέρες μου δέχομαι τόσες πληροφορίες καθημερινά ανακαλύπτω πράγματα που Είναι παράξενο το πόσο πραγματικό πρόβλημα είναι για τους περισσότερους ανθρώπους η βαρεμάρα…και υπήρξα και θα υπάρξω σε αυτή τη θέση με την επιστροφή μου στην Ελλάδα Είναι τόσο ολέθρια εύκολο να συνηθίσει κανείς σ' οτιδήποτε, σ' οποιαδήποτε ταλαιπωρία, σ' οποιαδήποτε απογοήτευση, σε οποιαδήποτε συνεχιζόμενη ευχαρίστηση η σε οποιαδήποτε πολυτέλεια  ..είναι απίστευτο ποσό εύκολα Μπορεί να προσαρμόσει κανείς τον εαυτό του σ' οποιεσδήποτε συνθήκες: σε μια τρελή ζωή όλο διασκέδαση ή σε μία ασκητική ζωή..Έχει γίνει μια αισθητή αλλαγή μέσα σου ‑υπάρχει βαθιά εσωτερική ζωντάνια, δύναμη και καθαρότητα τώρα πια γιατί είπαμε μπορεί να απέχει πολλή η θεωρία από την πράξη αλλά ...Του νου τού αρέσει να δουλεύει μέσα σε αυλάκια, σε συνήθειες και όταν ξεβολευτει μπαίνει σε καινούρια μονοπάτια και βλέπειs  διαφορετικά τον ορίζοντα και είμαι σε ενα σημείο G θα έλεγα  -ή θα πάω μπροστά ή θα kυλήσω πίσω, δεν μπορεί να μείνω στατική...Keep going..
όταν   Έχεις κολυμπήσει μέσα σου τόσα πολλά χρόνια,και έχεις αποτραβηχτεί  μετά βλέπεις απο διαφορετική οπτική γωνία τη Ζωή σου και λέω στον εαύτο μου τώρα πρέπει να βγεις απ' αυτή την κίνηση προς τα μέσα και να συναντάς περισσότερους ανθρώπους,προς τα έξω  να ανοιχτείς...κύκλος σημαίνει  Opportunity αρχίζοντας με το να έχω επίγνωση της κάθε σκέψης μου και συναισθήματος –, και αυτό δημιούργησε ανατροπή στον τρόπο της σκέψης μου. Μέχρι τότε πίστευα ότι ο εξωτερικός κόσμος ήταν η αιτία για όσα ζούσα. Επομένως η πρώτη σκέψη που δεν μπορούσα να αντέξω, είναι πως οτιδήποτε μας συμβαίνει φταίνε οι άλλοι ...όχι έκανα λάθος  είναι δημιούργημά μας
όλα όσα μας συμβαίνουν εμείς τα προκαλούμαι με τις επιλογές μας στη ζωή μας.
Ο κόσμος είναι κάτι ΑΔΡΑΝΕΣ, δεν έχει δύναμη, αντανακλά την εικόνα μας

Πρώτα αρρωσταίνουμε στο μυαλό μας και ύστερα επιλέγουμε την αρρώστια. Πρώτα φτωχαίνουμε στο μυαλό μας και ύστερα συναντάμε τη φτώχεια. Αυτά είναι κοινά πράγματα μπροστά στη μύτη μας...που ως τώρα δεν τα έβλεπα ... Ποτέ δεν συνάντησα έναν πάρα πολύ πλούσιο που να είναι φτωχός στο μυαλό..η το αντίστροφο..ενα φτωχο στο μυαλό που έγινε πλούσιος !!!
Ο κόσμος είναι ένας καθρέφτης που μας μιλάει για τον εαυτό μας. Γιατί μέχρι τότε κατηγορούσα και έδινα την ευθύνη στους άλλους. Υπάρχουν καταστάσεις που μας δίνουν δυσφορία, ταλαιπωρούν τη ζωή μας, μας φοβίζουν και μας κάνουν να δειλιάζουμε..Πρέπει να φτάσουμε σε πραγματικό αδιέξοδο για να κάνουμε αλλαγές. 
Μόνον τότε, μπορείς να κάνεις έναν πολύ αξιόλογο επαναπρογραμματισμό...

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured