ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Η Νονά η Νονά !!!


 Μεγάλη Εβδομάδα Πασίγνωστη ως Εβδομάδα των βαφτιστηριών.
Νονοί κάθε λογής (ακόμη και αυτοί της συνομωταξίας «Αλ Πατσίνο») παίρνουν σβάρνα τα μαγαζιά και αναζητούν το δώρο που θα ικανοποιήσει το βαφτιστήρι τους -και σε περίπτωση που αυτό είναι μικρό, τους γονείς του. Το Πάσχα είναι μίας από τις περιόδους  που είσαι πρώτα Νονός και έπειτα όλα τα άλλα....τα
 Χριστούγεννα τη σκαπουλάρισες με ένα δωράκι ..Δεν θέλω να σε αγχώσω. Ούτε να σε κάνω να τα βάψεις μαύρα. Ούτως ή άλλως είθισται να τα βάφουμε κόκκινα -μην τα βάζουμε και με τις παραδόσεις. Απλώς θέλω να σου επισημάνω ότι το δώρο στο βαφτιστήρι δεν μπορεί να γίνει ελαφρά τη καρδία. Θέλει σκέψη και κυρίως: Γούστο...Βγαίνεις λοιπόν στα μαγαζιά και έχοντας διαβάσει και εμένα -μαζί με τις υπερβολές μου- ψάχνεις εναγωνίως (συνοδεία τρελής βαρεμάρας) να βρεις λαμπάδα και παπούτσια (γιατί τηρείς και τις παραδόσεις). Ενώ τριγυρίζεις σαν την άδικη κατάρα, συνειδητοποιείς ότι το βαφτιστήρι δεν είναι πέντε αλλά δεκαπέντε χρονών. Χιούστον, ακούει; Γουί χαβ α πρόμπλεμ! Και τι αγοράζουν σε έναν έφηβο;» η πιο safe επιλογή ειναι μαύρα αλλα ερχεται καλοκαίρι ε μην κάνουμε το βαφτιστήρι  (Ίμο)  είναι πολύ boooring να ζεις σε μια χώρα,με ήλιο  και οι πάντες από 17 έως 77 ετών ντύνονται ομόχρωμα και δη στα μαύρα. Είπαμε black is cool, black is beautiful όμως enough is enough. και αυτά τα βαφτιστήρα μετράνε και τις ώρες που θα δουν τη νονά με τη λαμπάδα τα παπούτσια,και το αυγό αυτό το μεγαααλοο  σοκολατένιο αυγό που το θέλω και εγώ να είχα ένα τώρα θα το τσάκιζα  έτσι όπως απαιτεί η πατροπαράδοτη συνήθεια που στις μέρες μας καταλήγει σε πονοκέφαλο για πολλές νονές, που είτε μειώθηκε το εισόδημά τους επικίνδυνα, είτε βρέθηκαν ξαφνικά άνεργες .. 
ΑΧ~~Δύσκολη εποχή για βαφτιστήρια, δύσκολη εποχή και για νονές, Τι να πρωτοαγοράσει κι αυτή η έρμη η νονά; Και πόσο μπορεί να καταλάβει το πιτσιρίκι, ότι τα πράγματα άλλαξαν μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;εντάξει δεν χρειάζεται να είστε νονά σαν τη στανιση γεμάτη jumboδώρα αρκούν τα βασικά γιατί ..Τα παιδιά δεν ξεχνούν ποτέ... όποτε καλό είναι να είστε μια γλυκιά ανάμνηση γι΄αυτα όσο θα μεγαλώνει και όχι απούσα! και Να θυμάστε πως είστε νόνα όλο το χρόνο, όχι μόνο το Πάσχα...Πάντα άξια Νονά που ήρθες και αυτό το Πάσχα !!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured