ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Sexy tips..για Hot Βραδιές και όχι μόνο !!

Σήμερα ξύπνησα με ωραία διάθεση λίγο σαν cosmopolitan λίγο Sex and the City αποφάσισα να σας δώσω Homework για να δοκιμάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Εδώ σας έχω μερικά sex tips.. Όλα Όσα δεν τολμάς να κάνεις αλλά τα έχεις φανταστεί ..Έτσι ..Για να μην σε διώξει ποτέ από το κρεβάτι του γιατί όπως και να το κάνουμε Το καλό σεξ για τους άντρες είναι ζήτημα εγκεφαλικό ..πάμε να δούμε μερικά κολπάκια !!
Eye  contact*

Κοιτά με στα ματιά ..καρφώστε τον στα ματιά εννοώ κορίτσια που πήγε το μυαλό σας επίμονα ανελέητα γεμάτο υποσχέσεις ώσπου να ξεχάσει το όνομα του Κοιτάζοντας κάποιον στα μάτια μπορεί να κάνει την στιγμή πραγματικά πολύ έντονη , ειδικά αν τα πρόσωπά σας απέχουν μόνο μερικές ίντσες να νοιώθεις την ανάσα του στο πρόσωπο σου καρφώστε τον ..Έτσι !!

Take control*

Yep.. ορμίστε κορίτσια πάρτε τον έλεγχο στα δυνατά σας χεριά με σατέν μεταξωτά χειροπέδες γραβάτες και ότι άλλο εξάπτει την φαντασία μην ξεχνάτε να έχετε τα χεριά του μακριά σας κοιτάτε αλλά μην αγγίζετε " Αυτό δεν είναι μόνο σέξι και kinky , αλλά και επειδή το επίπεδο εμπιστοσύνης που απαιτείται αυξάνει την οικειότητα μεταξύ θα σας οδηγήσει σε μια βαθιά και αισθησιακή εμπειρία "

Great sex starts outside the bedroom*
Ναι όπως το ακούσατε το καλό sex ξεκινά Πριν καν μπείτε στην κρεβατοκάμαρα Πως ? μα με ερωτικά παιχνίδια " Παίξτε με το μυαλό του ναι μην απορείτε έχουν κι από αυτό στείλτε σέξι μηνύματα ενώ είστε στην εργασία , ένα ρομαντικό δείπνο , ένα κερί αναμμένο μασάζ με έλαια αισθησιακή - όλα αυτά θα δημιουργήσει μια συσσώρευση που μπορεί να οδηγήσει στις πιο απίστευτες εμπειρίες » Έτσι είναι τα προκαταρκτικά αυξάνουν την κορύφωση !!

Be a try-sexual*
τα μάτια είπαμε οχι το στόμα!
Θες να είσαι η μια και μοναδική ε τότε παίξε μαζί του ξελόγιασε τον Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγείτε με μαστίγια , αλυσίδες και χειροπέδες κάτι πολύ απλό Δοκιμάστε να καλύψετε τα ματιά του συντρόφου σας με ένα μαντήλι μάσκα ύπνου « Θα εκπλαγείτε με το πόσο οι υπόλοιπες αισθήσεις ενισχύονται όταν κάποιος έχει αποκοπεί ,από την όραση παίξτε με παγάκια μεταλλικά αντικείμενα σοκολάτες ότι έχει το ψυγείο καλό θα είναι προσθέστε και παθιασμένα φιλιά και σίγουρα θα είσαι a winner.***
Swear words

Τalk dirty Lady . Αχ! Μίλα μου βρώμικα...!!.Δεν μπορείς? Να μπορέσεις αν θες να είσαι η μια και μοναδική τι φοβάσαι ότι πεις θα μένει εκεί στους τέσσερις τοίχους. Γιατί κι εκείνος έχει ανάγκη την επιβεβαίωση (από τα ανδρικά του προσόντα, μέχρι το αν σε ευχαριστεί αυτό που σου κάνει). Είναι τελείως διαφορετικό το να γίνεις ερωτική από το να γίνεις πρόστυχη και το να γίνεις πρόστυχη απέχει αρκετά από το να γίνεις φτηνή. Τελεία και παύλα. έτσι όταν συνδυάζετε να βρίζεται και οι δύο είναι ... wow. " 


Sex douz ..up!

Βρέξου και… οργίασε βαλέ φωτιά» στο πάθος σου! Εκεί δεν έχει στερεότυπα ξέχνα το «κλασσικό» ξαπλωτό και διάλεξε doggy style (ακουμπώντας όρθιοι στον τοίχο ή γονατιστοί κάτω η υποβρύχιες αποστολές ) η ότι σε φωτίσει ο θεός τέλος πάντων μην ξεχνάς ..Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποθέωση, είναι να τρέχει πάνω σας το νερό…

Εδώ τελειώνω !!! έφτασε η κορύφωση ..τόσα σας είπα αν δεν γίνει τίποτα και με αυτά τότε κορίτσια πάρτε μαστίγια χειροπέδες και χτυπάτε τους αλύπητα δεν μπορεί Ακόμα και οι πιο σκληροί άντρες... μαλακώνουν! Σας χαιρετώ με μια από τις καλύτερες ατάκες που έχει ερμηνεύει η νέτή μάρκαρα : - ο άντρας για να μαλακώσει θέλει στήσιμο και το χταπόδι χτύπημα.. Ποτέ το αντίθετο ! Μαρούσκα Γραφτό !!


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured