ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ποιοι πραγματικά σε νοιάζονται!!

Το έχω ξαναπεί. Πιστεύω ότι η αγάπη βρίσκεται στα μικρά, τα καθημερινά, σε εκείνες τις αναπάντεχες στιγμές που ο άλλος σου δίνει χωρίς να το ζητήσεις...
Με τον καιρό καταλαβαίνεις ποιοι σε νοιάζονται πραγματικά.. ▪Οι δυσκολίες και η καθημερινότητα έρχονται να μας μάθουν ότι είμαστε όλοι ευάλωτοι, να εκτιμούμε την υγεία και την ευημερία μας έτσι μαθαίνουμε τα πραγματικά μας όρια και ανακαλύπτουμε πόσο δυνατοί είμαστε τις δύσκολες στιγμές μαθαίνουμε συχνά ποιοι είναι οι άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για εμάς και ποιοι όχι άλλες σχέσεις δυναμώνουν και άλλες αποδυναμώνονται και χάνονται και άλλοι εμφανίζονται από το πουθενά να σου δώσουν το στίγμα τους απλά είμαι εδώ !! βιώνοντας δυσκολίες οι ίδιοι γινόμαστε πιο συμπονετικοί προς τους άλλους, λιγότερο κριτικοί και απορριπτικοί ξεχωρίζουμε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς, τι πραγματικά θέλουμε, τι πραγματικά μας κάνει ευτυχισμένους, τι είναι αυτό που χρειαζόμαστε.
Στην πραγματικότητα κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά για το τι κάνεις και σίγουρα δεν είσαι τόσο ξεχωριστή στα μάτια των γύρω σου. Σε αυτή την πολυάσχολη καθημερινότητα κανείς δεν προλαβαίνει να αφιερώσει πάνω από ένα λεπτό για να ασχοληθεί μαζί σου . Μόλις λοιπόν καταλάβεις πώς λειτουργούν οι άνθρωποι γύρω σου, θα έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την ελευθερία. Το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζεις ποιες είναι οι αξίες σου και να παλεύεις για αυτές. Όταν ξέρεις ποια πραγματικά είσαι και τι θέλεις από τη ζωή σου, αυτομάτως η γνώμη των γύρω σου θα έχει μηδαμινή αξία για σένα.
Πάψτε να νιώθετε τύψεις και ενοχές, από τα «πρέπει» που σας υποχρεώνουν οι άλλοι. Σκεφτείτε τα δικά σας «πρέπει» και τις δικές σας προτεραιότητες. Τηλεφωνήστε για «χρόνια πολλά», μόνο σε εκείνους που εσείς θέλετε να ευχηθείτε και όχι σε εκείνους που θα σας υποχρεώσουν και θα σας πουν, «πρέπει να πάρεις τηλέφωνο. Θα σε παρεξηγήσουν!». Ε και; Τι θα γίνει αν σας παρεξηγήσουν; Τους έχετε ανάγκη; Όχι! Όσους έχετε ανάγκη βρίσκονται δίπλα σας χωρίς «πρέπει» και χωρίς «θέλω» πάντα κάτι τέτοιες μέρες όπως γενέθλια ονομαστικές εορτές "ξεκαθαρίζουν " μπερδεμένες καταστάσεις.... ποιοι πραγματικά σε νοιάζονται, σε αγαπούν, ..και ποιοι όχι ..πάντα δείχνει !!
Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουμε σήμερα .. 
να μας χαίρονται όσοι μας Αγαπούν !!



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured