ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

"ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ" *ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΟ *

Ποσό ροζ μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος στη ζωή του άραγε όταν μεγαλώνεις δεν ξεφτάει αυτό το ροζ κομφετί και γίνεται αχνό πον-πον και εσείς που είστε στο συννεφάκι πόσο χρόνο μπορείς να μείνεις εκεί πάνω; Ρωτάω εγώ η πεζή ρεαλίστρια γιατί τα δικά μου συννεφάκια είναι ποτέ γκρίζα , μαύρα και ροζ ενίοτε Δεν λέω ωραία είναι τα ροζ συννεφάκια και μας έλκει το παραμύθιασμα είναι γοητευτική η ψευδαίσθηση ..Αλλά η κακοτράχαλη πραγματικότητα στραπατσάρει τους ανυποψίαστους τους ρομαντικούς ευαίσθητους είπα σε μια φίλη « Κράτα πάντα ενα μέρος για σένα »... ακόμα και αν εσυ το λες ροζ συννεφάκι.. αρκεί νά είναι το μέρος που χαλαρώνεις και παίρνεις δύναμη για να συνεχίσεις μπροστά! Όχι όλα η τίποτα η ζωή δεν είναι άσπρο μαύρο Άμυνες το λένε !!έχει και γκρι και ροζ αποχρώσεις !!
Ακούστε λοιπόν φίλες: Όσες είστε έτοιμες να συμβιβαστείτε ακόμα και με ένα δευτεροκλασάτο Love story όσες χαζεύετε σε ροζ συννεφάκι με τις ώρες νυφικά στο pinterest, όσες στον ροζ μικρόκοσμο που φτιάξατε, περιμένετε στωικά τον γραμμωμένο πρίγκιπα ξεφυλλίζοντας αστρολογικές προβλέψεις και φτηνές αναλύσεις ψυχολογίας. Stop it now! Μπορεί να μας έμαθαν να ξημερωνόμαστε με τη σκέψη κάποιας συγκλονιστικής ζωής πλάι σε έναν σύντροφο αλλά υπάρχει και αυτή η ζωή, η δική σου και επιβάλλεται να τη ζήσεις για παρτη σου και όχι να χάνεσαι στο άγχος της αποκατάστασης και του ρομάντζου. Για μένα, το σημαντικότερο είναι να ''πατάμε γερά στα πόδια'' μας, να ''μετράμε'' τον εαυτό μας με ειλικρίνεια, μέχρι που, πως και γιατί φτάνουν τα χέρια μας και να προβάλλουμε την αλήθεια μας, όποια και αν είναι αυτή.Πολλές φορές αισθανόμαστε πληγωμένες, απογοητευμένες και προδομένες από τους συνανθρώπους μας και τον κόσμο. Δεν είναι οι άλλοι που μας απογοητεύουν, είναι οι δικές μας προσδοκίες για τους άλλους. Το μπέρδεμα γίνεται ανάμεσα σε ''αυτό που είναι'' και σε ''αυτό που θα έπρεπε ή που θα θέλαμε να είναι''. Μα κατά βάθος πάντα ξέρουμε Εξ' αρχής !! ουρλιάζει η λογική και μεις κλείνουμε τα αυτιά ..Βέβαια εάν θέλεις να εξακολουθήσεις να ψάχνεις τον πιο δίκαιο και ασφαλή κόσμο... good luck, but..Δεν θέλω να σας ταράξω, αλλά ξεκαβάλα από το συννεφάκι που ''υπάρχει μονάχα στις προσδοκίες και τα ροζ όνειρα σου''.
Ας σκεφτούμε λοιπόν πόσα ροζ συννεφάκια εγκαταλείψαμε και πόσους από αυτούς που αγαπήσαμε μείναν στη ζωή μας όχι απαραίτητα σαν σύντροφοι. Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου (που είναι διαφορετικό για τον καθένα) απλώς γράψτε και εσείς όπως κι εγώ στο ροζ συννεφάκι σας "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ"


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured