ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

welcome back στα Πατριά εδάφη

Επιστροφή στις ρίζες για άλλη μια φορά λοιπόν αυτή τη φορά είναι Άνοιξη παντού τι νοιώθεις περισσότερο από οπουδήποτε αλλού αυτό το πράσινο με χρωματιστές πινελιές είναι ευδαιμονία για τα κουρασμένα μου ματιά της πόλης του φ και όλου αυτού του ψεύτικου κόσμου εδώ είναι η real life είναι σαν να αναγεννιέσαι επαναφορτίζεις και αυτό που μένει είναι μια ανάταση ψυχής με καινούρια όνειρα να θες να αρπάξεις τη ζωή από τα κέρατα ξανά και ξανά και ξανά τόσο ώστε να δικαιωθείς για όλα αυτά που νομίζεις ότι η ζωή σου χρωστάει και εσύ δεν τόλμησες να τα διεκδικήσεις και ως γνωστόν τίποτα δεν χαρίζεται σε αυτή τη ζωή γιατί η ζωή δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν αυτό που ζεις είναι επιλογές και οι μονοί υπεύθυνοι είμαστε εμείς και μόνο εμείς !! Αναρωτιέμαι αν καθημερινά είμασταν σε επαφή με τη φύση γειωμένοι με το χώμα με ξυπόλητα ποδιά να περνούμε δύναμη από τη δύναμη της νομίζω οι ανάγκες μας θα τανκ πιο απλές γιατί η καρδιά θα ήταν γεμάτη από την όμορφες εικόνες και το μυαλό θα έκανε ταπεινούς συνειρμούς από την μεγαλειώδη απεραντοσύνη που μας περιβάλει και θα φαινόταν τόσο μάταιος και αστείος ο μικρόκοσμος μας και το εγώ μας κλείσαμε τη ζωή μας σε κουτάκια και τύχει και όσο μεγαλώνουμε τα κάνουμε πιο ψηλά πιο ανθεκτικά και εμείς μαραζώνουμε αλλάζουμε μεταμορφωνόμαστε σε μίζερα ανθρωπάκια και χρόνο με το χρόνο στενεύει ο κύκλος της ζωής χωρίς να προλάβουμε να αντιληφθούμε μέσα στο μικρόκοσμο μας πως σπαταλήσαμε το χρόνο μας πάνω στη γη στη μια και μοναδική ζωή που μας δόθηκε άπαξ !!  Γιατί τώρα όλα αυτά !!τελικά κατάλαβα ότι το τσιμέντο πνιγεί δημιουργίες ιδέες αισθήσεις συνθλιβεί καταλαβα 
μικραίνει αντιλήψεις κοιμίζει συνειδήσεις ..Αντιθέτως η φύση γεννά ζωή ...Μάλλον φταίνε τα ψηλά βουνά οι καταπράσινοι οι κάμποι που απλώνονται γύρω μου οι ανοιχτοί ορίζοντες …γεννά έξαψη για ζωή !! 
Λεει ο φιλος μου !Αλμπέρ Καμί ..« Το Σίγρι είναι ο τόπος των θεών, εδώ θα ζήσω, ίσως για πάντα»  "Ξέρω το γιατρικό, θ' αγναντεύω για πολλή ώρα τη θάλασσα. Είναι ο τόπος των Θεών. Εκεί θα πάω να ζήσω, Aγγελε, στο νησί σου. Oμως στα δυτικά, στο γυμνό βράχο του γραφικού ψαράδικου χωριού. Ποιος ξέρει ίσως για πάντα.." 

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured