ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Αστρα μη με μαλωνετε " που προσδοκω"


Λοιπόν στα Άστρα θα πω τον πόνο μου ..

Αυτά δε θα με κρίνουν !

Όλοι μας προσπαθούμε εναγωνίως να νιώσουμε πλήρεις. Είτε σε θέμα μόρφωσης, είτε επαγγέλματος, είτε στα προσωπικά και στις φιλίες μας, είμαστε σε μια συνεχή αναζήτηση. Αν κάτι δεν μας καλύπτει, τότε αρχίζουν μαζί και οι ψυχολογικές ανασφάλειες.
Το ξέρεις ότι δεν μας απογοητεύουν οι άνθρωποι αλλά οι προσδοκίες μας που τρεφουμε γι αυτούς
Οι προσδοκίες, άλλοτε φορές λίγες, άλλοτε υψηλές, μας βάζουν στη διαδικασία συνεχώς να συγκρίνουμε και μέσω αυτής της σύγκρισης να καταδικάζουμε συμπεριφορές και ανθρώπους, που ίσως να μη το αξίζουν η κάποιοι άλλοι το αξίζουν τελικά. Και για να μη ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει αδίκως, η απάντηση είναι εύκολη. Εμείς και μόνο εμείς είμαστε το πρόβλημα και τα σενάρια και οι θεωρίες που φτιάχνουμε μέσα στο κεφάλι μας για τους ανθρώπους... 

Γιατί Οι προσδοκίες πάντα  πληγώνουν.
Δε θα προσδοκάς πια να σου συμβούν καλά πράγματα (ή κακά), αλλά θα παίρνεις τα πράγματα όπως έρχονται και θα είσαι ικανοποιημένος με ότι έρχεται. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να απογοητευτείς άλλο πια, ούτε να είσαι δυστυχισμένος.

Σταμάτα να κρίνεις, και σταμάτα να προσδοκάς.

Ο Άμλετ έλεγε “Τίποτα δεν είναι καλό ή κακό, αλλά η σκέψη μας το κάνει να είναι”.

Είχε δίκιο. Χωρίς το ανθρώπινο μυαλό, τα πράγματα απλά συμβαίνουν, και δεν είναι καλά ή κακά. Γίνονται καλά ή κακά, όμορφα ή άσχημα, μόνο όταν εφαρμόζουμε το φίλτρο της κρίσης μας...Γι αυτο οταν οι άνθρωποι σε απογοητεύουν, δε φταίνε εκείνοι. Αυτοί, είναι αυτοί που είναι, απλά. ..Οι προσδοκίες σου φταίνε.
Ας δώσουμε στο καθένα την ευκαιρία που του πρέπει, για να αποδείξει την αξία του, να μας δείξει ότι έχει και δεν έχει και από εκεί και πέρα ας τον κρίνουμε.και αποφασίζουμε τι κρατάμε και τι πετάμε  Χρόνος και χώρος χρειάζεται. Μόνο ο χρόνος δείχνει τον πραγματικό εαυτό κάποιου.
Τώρα αν δώσαμε χρόνο και χώρο και παραμένει ο άλλος τελείως ' La vita  a Bella " Ε δε φταις εσύ τόσος ήταν Σκέψου λάθη κάνουμε όλοι Αρκεί να μαθαίνουμε μέσα απο αυτά .
 Α, και κάτι άλλο. Κανείς δεν μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο, αν μέσα σου εσύ ο ίδιος δεν είσαι. Δεν μπορείς να περιμένεις από κάποιον συνεχώς να σου αποδεικνύει την αγάπη του για να επιβεβαιώνεσαι εσύ ως άνθρωπος. Οι προσδοκίες σε μια οποιαδήποτε είδους σχέση μόνο προβλήματα δημιουργούν. Αν τις αφήσεις για λίγο στην άκρη, είναι σίγουρο ότι θα πάψεις να απογοητεύεσαι κιόλας. Και στην Ηλικία που είμαστε δεν είμαστε για άλλα δράματα…

By Anemos 
,


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured