ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ω Γλυκιά μου καραντίνα


Καραντίνα ίσον Απομόνωση? 

Αγαπώ την καραντίνα όλοι οι μοναχικοί άνθρωποι την αγαπούν γιατί είναι δημιουργική εσύ και ο εαυτός σου οι σκέψεις σου ο κόσμος σου.. 
Απολαμβάνω να είμαι μόνη παρέα του εαυτό μου.
Το να απολαμβάνεις τη μοναξιά σημαίνει πως είσαι αρκετά δυνατή -ως..
Γι’ αυτά τα άτομα ο καλύτερος φίλος τους- ο κολλητός τους- είναι ο εαυτός τους. Είναι εκείνοι οι ανθρώπου που δεν έχουν ανάγκη κάποιον στα δύσκολα, αλλά καταφέρνουν να πορευθούν μόνοι τους , Γιατί Φτάνοντας ως εδώ συνειδητοποιείς ότι αρκετά από τα μεγαλύτερα ζητήματα της ζωής σου κρίθηκες να τα περάσεις μόνος σου.
Άλλωστε, ο εαυτός μας Είναι ένας σύντροφος που δεν επιλέξαμε και θα τον έχουμε μόνιμα μαζί μας για μια Ζωή
Στο άκουσμα της μοναξιάς, Μερικοί το βάζουν στα πόδια, τρέχουν.
Και το αναφέρω διότι φαίνεται να έχουν μπερδευτεί οι έννοιες μοναξιάς κι απομόνωσης.
Η μοναξιά αναζωογονεί ενώ η απομόνωση σκοτώνει. Συνδέουμε τη μοναξιά με τον εγκλεισμό σε ένα σπίτι, όπως τώρα με τον κορωνοιο Covid-19// Καμία σχέση.
Η μοναξιά σου μαθαίνει πώς είναι να είσαι ολοκληρωμένος, το μυαλό σου ξεκάθαρο, η καρδιά σου γεμάτη και οι σκέψεις σου λογικές. Αλώστε..
Αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου εσύ πρώτα, δεν πρόκειται να σε αγαπήσει κανένας...Γιατί θα βλέπεις τους άλλους σαν μία σανίδα σωτηρίας από τον βούρκο σου, σαν μία δόση χαράς στη μελαγχολία σου, σαν μία αναλαμπή φωτός στην μαυρίλα σου.
Γιατί όλοι γύρω σου θα είναι ένας καθρέφτης που θα καθρεφτίζεις τον εαυτό σου και όταν τον βλέπεις άσχημο θα θέλεις να φύγεις. Θα θέλεις στον έρωτα να αγαπηθείς και όχι να αγαπήσεις. Και αν αυτό δε συμβεί θα νιώθεις άδειος και δίχως αξία. Και πες πως ο άλλος σου φωτίζει την μαυρίλα σου, τροφοδοτεί την ψευδαίσθηση σου. Για λίγο ..Μόλις τελειώσει τι;  Back to black.
Δεν μπορείς να στηρίζεις την ευτυχία σου πάνω σε γλυκόλογα και να την χτίζεις μόνο μέσα σε αγκαλιές εραστών...Πρέπει να έχεις ένα οικοδόμημα δικό σου, να ζεις εκεί μέσα, να το χαίρεσαι και να το αγαπάς.
Τότε μπορείς να χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου ολοκληρωμένο άνθρωπο. Μόνο τότε έχεις το δικαίωμα να μπεις σε μια σχέση. Γιατί ας κόψουμε τις μπούρδες.
Δεν ψάχνουμε το άλλο μας μισό.
Δεν έχουμε άθροισμα ένα, προστιθέμενο ταίρι {1+1+2 } είναι δυο άνθρωποι μισοί που εξαρτούν την ύπαρξη τους ο ένας από τον άλλον...Που αδυνατούν να ζήσουν χωριστά γιατί έχουν χτιστεί μαζί και αν τους τραβήξεις θα γκρεμιστούν και οι δυο. Πολύ ρομαντικό ε; Ε δεν είναι.
Δεν θέλουμε κανέναν να μας χρειάζεται , ούτε να είμαστε η σανιδά σωτηρία του.
Θέλουμε αυτόν που δεν θα μας έχει ανάγκη, που θα μπορεί να είναι ευτυχισμένος και μέσα στην μοναξιά του, αλλά παρόλα αυτά θα γουστάρει να την ανταλλάξει μαζί μας.
Μια σχέση θέλει ανθρώπους ολόκληρους, όχι μισούς
Μία μονάδα ο καθένας ξεχωριστά.
Όχι και οι δυο μαζί. Και άσε τους άλλους να ψάχνουν το άλλο τους μισό.
Πραγματικά μόνος, είσαι όταν έχεις χάσει τον εαυτό σου, και δεν ξέρεις ποιος είσαι Πιστέψτε με .
Αν κάποια στιγμή στη ζωή σου έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που αγάπα να μένει μόνος , μη διστάσεις να νιώσεις τυχερός. Μόλις γνώρισες κάποιον που έχει αποδεχτεί τη μοναξιά του, μην τον αφήσεις ποτέ να φύγει, γιατί όπως αποδέχτηκε κι αγάπησε την μοναξιά του έτσι αποδέχτηκε κι αγάπησε κι εσένα. Μπορεί να μοιάζει τρομαχτική η ιδέα του να μένεις μόνος σου για κάποια χρονική περίοδο μα στο τέλος καταλαβαίνεις πως δεν είναι λίγες οι φορές που ο μοναδικός άνθρωπος που έχεις ανάγκη ήσουν εσύ.
Στα πόδια σου να πατάς γερά. Μη ζητάς να σε κρατούν στο κάθε σου βήμα. 

Δε θα μάθεις ποτέ να τρέχεις. Ο ιδανικός σου σύντροφος θα είναι πάντοτε ο εαυτός σου.


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured