ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Η δυσκολία του να μοιράζεσαι την ζωή σου~


«Να είσαι πάντα τυχερός και ευτυχισμένος!», 

«Να έχεις όλα τα καλά του κόσμου!»,

 «Εύχομαι .Εύχομαι Εύχομαι..!». 

Ευχές πολλές ευχές αυτές τις μέρες ..Άραγε έγιναν ποτέ πραγματικότητα όλα τα παραπάνω στη ζωή μας; ..

Αν όχι,  Τι πήγε λάθος  ?

Μήπως φταίει ότι μεγαλώσαμε με’ ότι δίνεις παίρνεις “? 

Μήπως είμαστε λίγο παραπάνω εγωιστές από ότι πρέπει?

Μήπως δεν "αγαπάμε" τον εαυτό μας;

~ Ο Φίλος μου ο Μπουσκάλια...λέει..

«Το να αγαπάς δεν είναι τίποτα. 

Το αγαπάς και να το λες, είναι κάτι. 

Το να αγαπάς και να αγαπιέσαι είναι το παν»    

Έχετε όμως ποτέ αναρωτηθεί αν την αγάπη και τη φροντίδα που δίνετε στους άλλους την προσφέρετε και στον ίδιο σας τον εαυτό; πόσο καλύτεροι άνθρωποι θα είμαστε ?

Το πάρε – δώσε στις σχέσεις υποδηλώνει ισορροπία. 

Υποδηλώνει ουσιαστικό ενδιαφέρον. ..

Και αν καταλήξεις να δίνεις περισσότερα από όσα παίρνεις; Πειράζει; Μήπως βγεις χαμένος; Και αν ναι, σε τι; Δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε λάθος τις καταστάσεις που βιώνουμε. Ακούμε συχνά λανθασμένα να λένε: «Πάψε να είσαι ανοιχτό βιβλίο».«Πρόσεχε τι λες και σε ποιον». «Μην ανοίγεσαι τόσο, εσύ φταις που έδωσες τόσα πολλά». «Κράτα και τίποτα για σένα». «Οι άνθρωποι προδίδουν και ας τους φέρεσαι με τον καλύτερο τρόπο». «Έδωσες τα πάντα και δεν πήρες τίποτα». Και για όλα φταίμε εμείς και οι ανασφάλειες μας “Oh, mon Dieu!

Ο εαυτός μας είναι ο συνοδοιπόρος μας στη Ζωή αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τον μάθουμε  να τον γνωρίσουμε  δηλαδή “Να κατανοήσουμε τα θέλω μας τις ανάγκες μας “τις φωτεινές και σκοτεινές πλευρές μας με ότι συνεπάγεται αυτό πρέπει να  συμφιλιωθείς και να αγαπήσεις τις αδυναμίες σου τις φοβίες σου τον ακράτητο ενθουσιασμό και ότι κουσούρι κουβαλάει ο καθένας μας “Αυτογνωσία “ το λένε .

Πρώτα θα αγαπήσεις τον εαυτό σου κι ύστερα θα βρεις την αγάπη στη ζωή σου...Νόμος

Δεν είμαι σε καμία περίπτωση κατά των σχέσεων, αντιθέτως μάλιστα, απλώς είμαι από εκείνο το είδος των ανθρώπων που αναζητά τη συντροφικότητα χωρίς να παλεύει απεγνωσμένα για μια ταμπέλα “Σύντροφος ,Σύζυγος, Γκόμενος”

Δεν χρειάζεσαι κάποιον να γεμίσει την καρδιά σου, χρειάζεσαι το σωστό άτομο για να μοιραστείς την αγάπη σου. Υπάρχει διαφορά.

Είναι όμορφο να έχεις κάποιον να μοιράζεσαι τη ζωή...Αρκει να μην γίνει Αυτοσκοπός 

 Μερικές φορές..Το να είσαι μόνος/η είναι πολύ καλύτερο επειδή στο τέλος της ημέρας, ξέρεις πως ξόδεψες την ενέργεια σου φροντίζοντας την ψυχή σου και όχι για κάποιον που δεν σε εκτιμά.

Πάει καιρός που έχω  συνηθίσει τη μοναχικότητα μου χωρίς να με θλίβει πια και απολαμβάνω τον ευατό μου με ωραία μουσική ένα ποτήρι κρασί και όμορφες σκέψεις αυτό είναι η Ζωή στιγμές μικρές η μεγάλες Παράδειγμα !

-το Άρωμα του Γαλικου καφέ το πρωί 

-Η μοναδική μυρωδιά του βουτύρου καθώς σκάνε τα πρώτα “pop corn” στην κατσαρόλα.

-Η δυνατή μουσική που σε στροβιλίζει, σε ξεσηκώνει, και εσύ χορεύεις, και γελάς, και κλείνεις τα μάτια,με τα χέρια ψηλά απόλυτα αφημένη στο ρυθμό.

Είναι αυτές οι μικρές χαρές της ζωής, αυτές οι τόσο μικρές, μα τόσο μεγάλες. Οι τόσο ασήμαντες, μα τόσο σημαντικές που σε κάνουν να μην σταματάς πότε να ονειρεύεσαι μόνη η με πρίγκηπα 

«Μια πριγκίπισσα μπορεί να σωθεί και μόνη της, δεν χρειάζεται ένα πρίγκιπα να τη σώσει»

Θυμαμαι  τη Samantha από το "Sex and the City" και το πώς χώρισε τον Richard στην 5η σεζόν  στην ταινία: “Κι εγώ σ’ αγαπώ. Αγαπώ όμως περισσότερο τον εαυτό μου”. Για πάμε να το δούμε.



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured