ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Τα Νεα επί του Καναπεως





Πιάσε καναπέ, 
πιάσε θέση και συντονίσου..!

Κάθε Κυριακή βράδυ, ανοιγεις την τηλεόραση και λιώνεις στον καναπέ..
Λίγο πολύ όλοι έχουμε γίνει "οθονάκηδες". Καθόμαστε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή ή την τηλεόραση και οι ώρες...
περνάνε χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

Κάθεσαι άνετα στον καναπέ σου με την φραπεδιά σου, ανοιχτό το χαζοκούτι να παρακολουθείς τούρκικα και στην συνέχεια τα σύγχρονα παραμύθια που ονομάζουν ειδήσεις. Ταυτόχρονα έχεις ανοιχτό και τον υπολογιστή για να κάνεις την επανάσταση σου βρίζοντας θεούς και δαίμονες για όσα συμβαίνουν γύρω σου και να παραμυθιάζεσαι ότι κάνεις ότι μπορείς κι εσύ.
Είμαστε ο Ο λαός του καναπέ και του φραπέ.. λοιπόν είδηση.

Ποιο HOT όνομα της επικαιρότητας θα είναι στην πρεμιέρα των ΣκορδοΛιαγκαιων;

Ερωτευμένος ξανά ο Ashton Kutcher; Αμάν πια αυτός ο Ashton Kutcher και οι έρωτες του!

Έβγαλε τα μαύρα η Άξια Ανδρεαδάκη! Έτσι και την Κυριακή το βράδυ έσκασε μύτη στο Ρομέο συνοδευομένη από νεαρό…νεαρό…αγνώστων λοιπών στοιχείων, κομματάκι φουσκωμένο! Κάθισαν στο καναπέ με δυο ακόμη τυπάκια και διασκέδασαν μέχρι το ξημέρωμα! Και είχα μια φαγούραααα!!!


Δελτίο τύπου: Κυριακή βράδυ στις φυλακές Κορυδαλλού πλακώθηκε η βικυ σταματη με την κόρη του τσοχατζοπουλου..... ενδιαφέρων χαχαχαχα

Star Έτσι, βλέπουμε την Πετρούλα να λικνίζεται και να ανασηκώνεται αυτή με τα προσόντα της με μεγάλη χάρη, βλέπουμε ξαφνικά να ξεπηδούν κοριτσάκια με καρφάκια και να πετάνε την σημαντική είδηση της ημέρας και διάφορους ρεπόρτερ να κυνηγούν διάφορους (ο θεός να τους κάνει) σταρ με μανία για να μην χάσουν τις βαρυσήμαντες δηλώσεις τους.

Δελτία ειδήσεων, που διακοπτόταν για να παίξουν τούρκικες σειρές και τηλεμάρκετινγκ και διαφημίσεις για τον ΕΟΠΥΥ...έλεος πια....
νισάφι οι επαναλήψεις.....τρατζικ!!!! Ζώντας σε ένα σπίτι που η τηλεόραση απλά πιάνει χώρο, σε διαβεβαιώ πως καμία ώρα δεν είναι κρίσιμη.

Ανοίγω το πρωί την τηλεόραση στο "Πρωινό μου" βλέπω το Λαζόπουλο και Ράδιο Αρβύλα από χθες. Ανοίγω το απόγευμα στο "Δέστε τους" βλέπω το "Πρωινό μου". Συνεχίζω στον Φώτη και τη Μαρία και βλέπω τη Μενεγάκη. Έλεος πια! Αν ήθελα να δω κάτι θα το έβλεπα στην ώρα του. Δηλαδή αν κάποιος δε δουλεύει και για να περάσει την ώρα του στο σπίτι βλέπει τηλεόραση, το βράδυ θα βλέπει εφιάλτες με το Λαζόπουλο και τη Μενεγάκη να τον κυνηγάνε και να επαναλαμβάνουν συνέχεια τις ίδιες φράσεις!

Η ασθένεια του καναπέ είναι πραγματική αλλά και εύκολο να αντιμετωπιστεί. Βόλτα, λίγο τρέξιμο, συναντήσεις με φίλους. Αυτά που κάναμε τόσα χρόνια, πριν εισβάλει η τεχνολογία και κατακλύσει τη ζωή μας. Μπορούμε εύκολα να γίνουμε υγιέστεροι, λεπτότεροι και πιο ευτυχισμένοι. Και για όποιον δεν το έχει καταλάβει, δεν έχει νόημα να παθαίνουμε κατάθλιψη εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Όσο λιγότεροι χρειαστούν συντάξεις τόσο το καλύτερο γι' αυτούς που μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση. 
Μην τους κάνετε τη χάρη να χαλάτε την ζωή σας και την υγεία σας.
ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured