ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ



Πάτρα: Πρόστιμο €14.000 σε οδηγό ταξί γιατί δεν πλήρωσε διόδια

Δικαστική απόφαση επιβάλλει σε ταξιτζή να πληρώσει σχεδόν 14.000 ευρώ ως αστική ποινή για την μη καταβολή διοδίων στην Ολυμπία Οδό Α.Ε!
Η υπόθεση αφορά στον αυτοκινητιστή Π.Μ., ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, διήλθε από 1/7/2011 έως και 30/8/2012, συνολικά 73 φορές από τα διόδια του Ρίου, του Ζευγολατιού και της Ελευσίνας, αρνούμενος να πληρώσει τα ανάλογα διόδια.
Αλλά κα το κρίμα της περιπέτειας του ταξιτζή Γιατί όλοι ξέρουμε από την πληροφόρηση οτι έχει ΔΙΚΙΟ! ολοι ξέρουμε οτι οι Κάμερες εγκρίθηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!
Ότι Εμείς ολοι έχουμε επί χρόνια ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ τους υφιστάμενους δρόμους
Ότι Συνταγματικά είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ .
Και δεν πληρώναμε…και ενημερώσαμε…και ΑΝΑΓΚΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ..ΤΑΞΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ..ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ..!
Και….ΟΛΟΙ ΜΑΣ , ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΕΣΚΙΣΜΝΕΝΟΙ…ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ …ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΦΟ…
ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ…..ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΙΕΤΑΙ……
Γιατί συνειδητά δεν πλήρωνε….μπορούσε να τα χρεώσει στους επιβάτες!

Ο καρόδρομος; Κορίνθου-Πατρών, γιατί βάσει Ευρωπαϊκής Οδηγίας, ο δρόμος αυτός δεν είναι αυτοκινητόδρομος ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΟΔΡΟΜΟΣ και συνεπώς είναι παράνομο να εισπράττονται διόδια από ιδιωτική εταιρεία
Επειδή τώρα θα μετακινηθούν πολλοί για τις γιορτές θέλετε να τρομοκρατήσετε τον κόσμο που σκέφτεται να μην πληρώσει τον Μπόμπολα

Εδώ σου ανομάζουν μια καρμανιόλα με λακούβες εθνική οδό και βάζουν κάθε 50χλμ διόδια να πηγαίνουν στην τσέπη του κάθε Μπόμπολα, για τα υποτιθέμενα έργα που ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κάνουν. Και αλήθεια αυτά τα τέλη κυκλοφορίας (που είναι και πανάκριβα) γιατί ακριβώς τα πληρώνουμε; Εισπράτουν από 2 μπάντες τα λαμόγια κι έχουν το θράσος να στέλνουν πρόστιμο 14.000 σε άνθρωπο γιατί χάνει και καλά το δημόσιο. Για τις δικιές τους τις απατεωνιές με τις εκχωρήσεις δρόμων σε ιδιώτες, ούτε λόγο. Αλήθεια πόσα είπαμε θα χάσει το δημόσιο από της εκχώρηση της Εγνατίας; Τι, εκεί δεν έχει πρόστιμο; Εκεί δεν χάνει το δημόσιο; Αη σιχτιρ , αηδίασα πια.


ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured