ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Εφιαλτης !!




Δεν είναι κακό όνειρο, 
αλλά ζοφερή πραγματικότητα!
Μόλις σηκώθηκα απ το κρεββάτι μου κάθιδρος. 

Κακό όνειρο! Είδα, λέει,το Σοιμπλε να σηκώνεται απ το καροτσάκι του,να τρέχει και να κυνηγάει το λαβωμένο Πρέκα μες το δάσος, να τον ρίχνει κάτω μπρούμυτα, να του κατεβάζει τα παντελόνια και.... τι φρίκη! Ακόμα ακούω μες τ αυτιά μου τον Πρέκα να ουρλιάζει στα γερμανικά ..

" Du hast so ein shönes Memorandum"
Ανακάθομαι, στο κρεβάτι, διπλωμένη στα γόνατα, και με ορθάνοιχτα μάτια, ... Είδα και έπαθα μέχρι να ηρεμήσω, να με ξαναπαρηγορήσει ο ύπνος. 
Γιατί μας κυνηγάει αυτός ο μπαρμπέρης ο Σοιμπλε..Αφού είμαστε Cool!!!
 Ο Έλληνας θέλει τα εύκολα γενικά, δεν είναι μόνο ο δημόσιος υπάλληλος που βαριέται, είναι και ο "επιχειρηματίας" με τα american dreams και τα δάνεια. 
 Καφετέριες, ταβέρνες, κομμωτήρια, εμπορικά καταστήματα κάθε είδους.
«Στους δέκα Έλληνες οι πέντε θέλουν να κάνουν κουµάντο» δεν πειθαρχούμε εύκολα»...E !! αφού είμαστε ατάσθαλοι ως λαός .....
Το άλλο πρόβλημα με τον Έλληνα είναι ότι έχει κακές σχέσεις με τους καθρέφτες και του φταίνε μονίμως οι άλλοι, ποτέ ο ίδιος. Άσε που άμα του ψοφήσει η κατσίκα του, πρέπει οπωσδήποτε να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα.


Γιατί και πώς φτάσαμε ως εδώ με το χρέος; Μαντάρα τα κάναμε!!!!
Φτάσαμε έως εδώ γιατί όταν η Ευρώπη μας έδινε λεφτά με το τσουβάλι για επενδύσεις εμείς τα κάναμε μίζες, δώρα κτλ…Φτάσαμε έως εδώ γιατί η πολυνομία και η αλληλοκάλυψη νόμων και διατάξεων δεν αφήνει κανέναν να επενδύσει στην Ελλάδα…Επίσης φτάσαμε έως εδώ γιατί η φοροδιαφυγή-μιας και υπάρχει παντελής έλλειψη εμπιστοσύνης από τον πολίτη προς το κράτος-έγινε εθνικό μας σπορ-οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι οι μοναδικοί που φορολογούνται έτσι κ αλλιώς…Φτάσαμε έως εδώ γιατί γόης πρώην υπουργός νοίκιαζε λιμουζίνα για να κάνει βόλτες στο Λονδίνο και αγόραζε γραβάτες για σουβενίρ αξίας 75000 ευρώ…Φτάσαμε έως εδώ γιατί αγοράζαμε εξοπλιστικά προγράμματα παρότι είμαστε μέλος της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ…Κάτι που δεν γίνεται για καμία άλλη χώρα…Σε τέτοιο βαθμό τουλάχιστον…Και πολλά άλλα φυσικά….

Γι αυτό και το πρώτο συνθετικό δεν θα φύγει ποτέ από την Ψωρο-κώσταινα. . . Όπως είπε και ο Γιούνκερ στην αρχή της κρίσης απευθυνόμενος στους Έλληνες:Το πάρτι τελείωσε!
Χαχαχα.!!! Τελειώνει το πάρτι για όλους όπως φαίνεται. . Όσο τεμπελιάσανε οι Έλληνες τεμπελιασανε τα προηγούμενα 30 χρόνια. Τελειώνουν αυτά τώρα και ο νοών νοείτο. . Αλλιώς σε όποιους δεν αρέσει υπάρχει και ο ιδιωτικός τομέας όπως και το εξωτερικό. . Όσοι έχουν τα κότσια ας κοπιάσουν. . Ήθελα να"ξερα επρεπε να φτάσουμε στο 2013 για να γίνουν τα αυτονόητα? ..Anyway. .

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured