ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Hello !!! Πατρίδα .


Καλημέρα από την πατρίδα....

τη μάννα γη !!!!!
Έχουμε μια αγάπη περίεργη με το χωριό μου λείπει τόσο όσο.. για πολύ μαζί δεν κάνουμε κάθομαι τόσο ώστε να μην με κουράζει μετά αρχίζω και βλέπω την κακή πλευρά του χωριού με τα κουτσομπολιά του τις περίεργες καλτ φάτσες που πολύ θα ήθελαν να είχαν  κάμερα στη ζωή σου βάλει να ξέρουν τα παντά...!!! 
Γι αυτό και έχω όριο 1 εβδομάδα είναι καλά μετά παραγνωριζόμασται σε αυτή την εβδομάδα βλέπω το χωριό μου όμορφο να μου ξυπνά καλοκαιρινές μνήμες έτσι όπως το ήξερα πάντα με τις πανέμορφες παράλιες του την κουρούτα  με νέους ανθρώπους να την ζωντανεύουν μέρα-νύχτα το αρκούδι έναν οικισμό παραδοσιακό με φυσική ομορφιά και οι παράλιες τεράστιες να απλώνονται κατά μήκος (Λιντζι)για εμάς Golden Beach   κάστρο έως και την Κυλλήνη  απέραντο γαλάζιο ..δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μεγάλες μονάδες όπως η Grecotel επέλεξαν την περιοχή μας για την επένδυση των χρημάτων τους Kyllini Beach Resort - Robinson Club κολοσσοί στο χώρο του τουρισμού …
Υπέροχες παραλίες και ας είναι τέλος Σεπτέμβρη ..ο καιρός καλά κρατεί ακόμα ..Εδώ κάθε φορά που έρχομαι είναι σαν να σταμάτησε ο χρόνος τίποτα δεν άλλαξε κι όλα τα ιδία μένουν …οι.μεγάλοι άνθρωποι είναι ίδιοι σαν να μην πέρασε ένας χρόνος εδώ είσαι φακελωμένος από την ώρα που γεννιέσαι ξέρουν όλοι.. όλη τη πορεία της Ζωής σου κι αν τους έχει ξεφύγει κάτι δεν έχουν καν τη διακριτικότητα να σε ρωτήσουν πλαγίως ΟΧΙ κατευθείαν ..στα ίσια !!!
Αυτά είναι τα ωραία..Το Χωριό είναι οι άνθρωποι του..Σημαίνει άνθρωπος με πάθος για αξίες μεγάλες και άφθαρτες στο χρόνο με οτι αυτό συνεπάγεται!!!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured